(c) 2020 cosmin dragomir | cosmindragomir.info

Lansare cataloage 2022

Anuntam cu bucurie lansarea noilor noastre cataloage 2022, Porotherm – Sistem complet de zidarie ceramica, Terca – Caramida aparenta si placaj ceramic, Tondach - Sistem complet de acoperis ceramic si Semmelrock - Idei pentru gradina.

Catalog Porotherm 2022

Sistem complet de zidarie ceramica

Cu un numar total de peste 75 de produse disponibile, noul catalog POROTHERM prezinta informatii complete si relevante despre portofoliul si punerea in opera a solutiilor oferite, structurate in 8 mari capitole: Wienerberger - Inovatie de peste 200 de ani, Wienerberger - Solutii pentru toate tipurile de cladiri, Promisiunile Wienerberger, Avantajele blocurilor ceramice, Gamele de produse ceramice Porotherm, Brick Award 22, Reglementari legislative si Certificari si criterii de performanta.

Catalog Semmelrock 2022

Idei pentru gradina

Noutățile anului 2022 sunt următoarele:

  • Două produse noi au fost introduse în gama AirPave dale porțelanate: Salero și Malaga
  • Gama Carat a fost reintrodusă în portofoliu cu trei culori: CARATmondego, CARATfinezza și CARATsantino
  • În categoria Pavaje am introdus două produse: Economic / Economic antichizat și Clasic combi
  • Sistemul Einstein și-a schimbat denumirea în Sistemul PaveLock – Einstein. Această modificare se aplică și produsului cu același nume, Sistem Pavaje PaveLock Einstein
  • Dalele Nordic Maritime au fost delistate

Catalog Tondach 2022

Sistem complet de acoperis ceramic

Anul acesta Tondach completeaza gama de tigla ceramica cu doua produse noi: Tondach Jupiter si Tondach Saturn imbogatesc portofoliul cu 16 culori, disponibile in trei finisaje (natural, satinat si lucios). In total poti regasi in portofoliul Tondach 26 de modele de tigla ceramica disponibile in peste 40 de culori, completate de sute de accesorii ceramice si neceramice potrivite pentru acoperisul tau.

Catalog Terca 2022

Caramida aparenta si placaj ceramic

Peste 130 de culori sunt prezentante in noul catalog TERCA practic si elegant, o inspiratie pentru orice proiect de design interior sau amenajare exterioara. Incepand de la stilul modern, actual si pana la stilul industrial, eclectic, clasic sau traditional, noul catalog Terca ofera solutii spectaculoase, inovative si functionale pentru fiecare stil de amenajare. Proiectele realizate cu produsele Terca sunt personalizabile, astfel incat, fiecare amenajare sa fie unica, adaptata preferintelor si necesitatilor clientilor nostri, oferind astfel infinite solutii de design.

RO_MKT_TON_TER_Greenfield 4

Echipa Wienerberger iti sta la dispozitie daca doresti sa afli informatii suplimentare:

Promotii

Descopera promotiile active.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.