CIVIC Architects (NL)
Ingrid van der Heijden
© CIVIC Architects

Ingrid van der Heijden

Membra a juriului Brick Award 22

„Avand sediul in Amsterdam, Civic este o un birou de arhitectura publica ce opereaza la nivel international. Proiectam biblioteci, poduri, cladiri culturale, primarii, piete, cladiri educationale si rezidentiale, strazi, sculpturi si statii de autobuz. Din punctul nostru de vedere, un principiu ce sta la baza Civic este faptul ca arhitectura nu este o disciplina autonoma, ci o sarcina publica in care , prin intermediul proiectelor noastre, anticipam contextele spatiale, economice, sociale, culturale si ecologice.

Civic se descrie ca un proiect atemporal ce priveste cu mult inapoi si cu mult inainte in timp. Acordam multa atentie atmosferei create de arhitectura noastra, felului in care se comporta materialele, cat  si procesului imbatranire a acestora.

Fondat in 2015 de catre patru arhitecti , Civic a reusit sa isi extinda echipa la zece arhitecti ce lucreaza  alaturi de constructori specialisti, experti in acest domeniu. Cercetarea joaca un rol crucial in procesul nostru de proiectare, iar noile idei si solutiile pe care le oferim se sustin reciproc. In cadrul proiectelor noastre, construim modele si analizam machetele in atelier pentru a testa tehnica si durabilitatea.” explica Arh. Ingrid van der Heijden.

Nascuta in 1968 in Olanda, dupa o cariera in marketing si o pregatire profesionala de dulgher, Ingrid a descoperit ca are abilitatile dorinta si rezistenta de a-si construi o cale in  arhitectura. Ingrid a ajutat la fondarea proiectului Civic pentru a-si aprofunda calitatile. Lucrarile sale se concentreaza pe forma arhitecturala, calitatile senzoriale ale materialelor si procesele de productie. Aceasta studiaza evolutia tipurilor de constructii, a materialelor si a contextului acestora. Ingrid abordeaza o arhitectura sustenabila, ce va fi la fel de interesanta in viitor ca acum.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.