Kuehn Malvezzi Architects (DE)
Wilfried Kuehn
© Kuehn Malvezzi Architects

Wilfried Kuehn

Membru al juriului Brick Award 22

Wilfried Kuehn este partener al biroului de arhitectura Kuehn Malvezzi, iar din 2018 preda design spatial la Universitatea de Tehnologie din Viena.

Kuehn Malvezzi concepe arhitectura ca pe o practica culturala ce abordeaza relatiile sociale si politice dincolo de categoriile tipologice. Biroul Kuehn Malvezzi, fondat in 2001, a devenit cunoscut la nivel international pentru proiectarea si extinderea numeroaselor cladiri culturale, in special muzee . In ultimii 10 ani, proiectul si-a extins portofoliul in care a inclus cladiri complexe intravilane , constructii rezidentiale si proiecte la scara urbana.

Proiectele actuale includ noua cladire ”Insectarium” a Gradinilor Botanice din Montreal, conceptul “ House of One”,  si o reconstruire a fundatiilor celei mai vechi biserici din Berlin. Operele lui Kuehn Malvezzi au fost prezentate in diferite expozitii internationale, inclusiv a 10-a, a 13-a si a 14-a editie a Bienalei de Arhitectura de la Venetia si prima si a doua editie a Bienalei de Arhitectura din Chicago. 

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.