Architect Helena Glantz Jury for Brick Award 2020
© Urban Design

Helena Glantz

Membra a juriului Brick Award 20

Helena Glanz s-a nascut in Suedia si tot aici si-a incheiat studiile studiile, absolvind in 1998 masteratul la Royal Academy of Fine Arts. Dupa numeroase experiente in diverse birouri arhitecturale, dupa 13 ani, in 2001 a infiintat propriul birou – UD Urban Design AB.

La momentul lansarii, acest concept de design urban nu era atat de cunoscut in Suedia. Astfel, activitatea lor s-a concentrat pe conotatia de “proiectare in relatie cu urbanismul”. Explorand orasele si relatia locuitorilor acestora cu sistemele de suport tehnic, Urban Desig a reusit sa creeze o colectie uriasa de lucrari, de la birouri, proiecte rezidentiale si cladiri de birouri, pana la proiectarea facilitatilor tehnice.

Prin explorarea orașelor și a conexiunii locuitorilor acestora cu sistemele de asistență tehnică, Urban Design a reușit să creeze o colecție largă de lucrări, de la birouri, locuințe și identitate de marcă până la proiectarea facilităților tehnice.

Pe langa premiul primit in 2018 in cadrul concursului Brick Award la categoria Solutii Speciale pentru proiectul fabricii Värtan Bioenergy CHP, Helena Glantz si echipa sa au primit de-a lungul timpului numeroase premii precum Mipim Award sau American Architecture Prize.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.