Architect Jonathan Sergison Jury for Brick Award 2020
© Bertie Miller

Jonathan Sergison

Membru al juriului Brick Award 20

Jonathan Sergison s-a nascut in anul 1964 in St. Asaph, Marea Britanie. A absolvit Scoala de Arhitectura a Asociatiei de arhitectura din Londra si si-a inceput activitatea in birourile arhitectilor David Chipperfield si Tony Fretton. In 1996 a fondat in Londra biroul de arhitectura Sergison Bates alaturi de partenerul sau Stephen Bates. Fiind responsabil in egala masura pentru directia de proiectare a cabinetului, Jonathan conduce acum studioul din Zurich, care a fost deschis in 2010.

Biroul Sergison Bates isi concentreaza activitatea pe planificare urbana, cladiri publice si proiecte rezidentiale si este in prezent implicat in numeroase proiecte din Marea Britanie si nu numai. Sergison a fost, de asemenea, profesor si a predat arhitectura in multe scoli precum Scoala de arhitectura a Asociatiei de arhitectura din Londra, Institutul Federal de Tehnologie din Zurich, Elvetia si Scoala de Design de la Universitatea Harvard.

Numeroase proiecte ale biroului Sergison Bates au fost premiate, iar constructiile realizate au obtinut recunoastere internationala prin castigarea unor concursuri importante precum Medalia Heinrich Tessenow, Medalia Erich Schelling in 2006, iar, recent, au fost nominalizati in Topul celor mai bune 100 birouri de arhitectura ale anului 2019 realizat de Revista Domus.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.