Architect Mette Kynne Frandsen Jury for Brick Award 2020
© Henning Larsen

Mette Kynne Frandsen

Membra a juriului Brick Award 20

Mette Kynne Frandsen a absolvit Scoala de Arhitectura din cadrul Royal Danish Academy of Fine Arts in anul 1987. Din 1993 si-a inceput activitatea la Henning Larsen Architects, ocupand pozitia de CEO in 2003. Compania internationala isi desfasoara activitatea in SUA, Germania, Hong Kong, Norvegia, Insulele Feroe si Arabia Saudita si are aproximativ 350 de angajati din peste 30 de tari. Activitatea sa se bazeaza pe dezvoltarea arhitecturii sustenabile.

Arh. Frandsen se regaseste pe lista cu Top 100 directori femei din Danemarca si este una dintre cele 30 de femei care a fost nominalizata in topul Must Know Women Architects in anul 2017. Este membru al Uniunii Architectilor Danezi si a Societatii Artistilor din cadrul Royal Danish Academy of Fine Arts. Printre cele mai renumite lucrari ale sale enumeram complexul de cladiri rezidentiale de langa golful Skyttehus, The Wave din Danemarca sau Eystur Town Hall din Islanda.

De-a lungul timpului Mette Kynne Frandsen a primit numeroase distinctii si premii, printre care Mies van der Rohe, AIA International Region Design Award si Premiul pentru Arhitectura in cadrul Aga Khan Award.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.