Architect Tina Gregoric Jury for Brick Award 2020
© Tamas Bujnovszky

Tina Gregoric

Membra a juriului Brick Award 20

Tina Gregoric, nascuta in Slovenia, a absolvit Facultatea de Arhitectura in cadrul Universitatii din Ljubljana. 

Si-a finalizat studiile postuniversitare cu distinctie in 2002 la Uniunea Arhitectilor din Londra. De atunci, a profesat alaturi de Zaha Hadid Architects din Londra, fiind in acelasi timp profesor la Universitatea Graz. 

In anul 2003 a fondat Dekleva Gregorič Architects alaturi de partenerul sau  Aljoša Dekleva. In 2014 devine profesor de arhitectura si sef de catedra al Institutului de Arhitectura din cadrul Universitatii TU, Graz din Viena.

Proiectele realizate de Dekleva Gregorič urmaresc concepte de “cercetare prin proiectare” si “proiectare prin cercetare”. Aceste proiecte abordeaza teme variate la scale diferite, precum si zone climatice sau locatii diverse.

Biroul de arhitectura Dekleva Gregorič a primit de-a lungul timpului numeroase nominalizari la premiul Mies van der Rohe si a fost distins in anul 2019 cu premiul Wan House, iar in 2012 a castigat Premiile Internationale de Arhitectura.

Printre cele mai renumite proiecte ale acestora enumeram campusul universitar Livade din Izola, Slovenia,  Casa XXS din Ljubljana sau resedinta Cliftop din Maui, Hawaii.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.