Architect Toni Girones for Brick Award Jury 2020
© Toni Girones

Toni Gironès Saderra

Membru al juriului Brick Award 20

Toni Gironès s-a nascut in nord-estul Barcelonei si a studiat arhitectura la Universitatea Vallès si la Universitatea Politehnica din Catalunya unde a obtinut doctoratul in arhitectura in anul 2016. Inca din copilarie marturiseste ca a simtit o apropiere aparte fata de Cap de Creus,  punctul extrem al Peninsulei Iberice, a carui influenta se resimte puternic in creatiile si ideile sale. Lucrarile sale au in centru activitatile cotidiene ale oamenilor, precum si relatia acestora cu mediul si tinde spre oferirea celor mai bune solutii de locuire fiecarui spatiu.

Inca de la primii pasi in lumea arhitecturii, Toni Gironès a primit recunoasterea industriei prin numeroasele premii pe care le-a primit precum Premi Joves Architects din Catalunya, expozitii precum cea de la Bienala din Venetia, articole de presa si numeroase nominalizari pentru Mies van der Rohe sau Borromini Award.

Cele mai renumite lucrari ale sale sunt Muzeul Lleida, 80 Social Housing Units din Salou sau  35 Residence and its Transition Spaces With The City din Barcelona.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.