
Pe 10 iunie 2022 la 11:30 alatura-te comunitatii internationale de arhitecti intr-o conferinta digitala pentru a afla cele mai noi informatii despre provocarile actuale precum si tendinte in domeniul arhitecturii.
Schimbarile climatice, resursele naturale limitate, precum si cerintele in crestere si cadrele de reglementare pentru o cultura ecologica a cladirii care incorporează eficienta energetica, durabilitatea si conservarea necesita abordari arhitecturale diferite. In aceste noi conditii, arhitectii pot avea un impact asupra design-ului prin alegerile lor cu privire la materialele de constructie utilizate, cum ar fi produsele ceramice.
Dezvoltarile promitatoare sunt, de exemplu, cladirile care au fost construite folosind materiale locale pentru a reduce deseurile si consumul de energie sau crearea anvelopelor cladirii cu ecologizarea fatadei. Alte mijloace includ concepte prin consolidarea cladirilor existente si conservarea lor prin conversii si extinderi atente. Totodata arhitecții care dezvolta tehnologii, procese si prototipuri inovatoare, cum ar fi robotica la fata locului si fabricarea digitala in constructia cladirilor, adopta un accent bazat pe cercetare.
In total, aceste abordari conecteaza natura si cultura prin proiectarea arhitecturii care permite un viitor durabil din punct de vedere ecologic. Speakerii din acest an te invita sa te alaturi simpozionului Brick Award unde isi vor impartasi cunostintele din domeniile lor pentru o discutie despre modul in care arhitectii pot aduce o contributie substantiala mediului construit.
Concursul Brick Award pune in centrul atentiei materialele ceramice, care au fost incercate si testate de mii de ani, demonstrand in acelasi timp cat de incitanta poate fi utilizarea acestora in arhitectura moderna. De mai bine de un deceniu, Wienerberger AG gazduieste concursul international Brick Award la fiecare doi ani, oferind o scena pentru arhitectura de caramida excelenta si pentru arhitecții sai.
Inscrierea la simpozion este disponibila pana joi, 9 iunie!