RO_PHO_SEM_punto-pavaj-eco-01

Stilul eco in amenajarile exterioare

Grădina casei tale este spațiul destinat relaxării. Prin urmare, aceasta trebuie să fie amenajată ca atare, să reflecte viziunea și gusturile tale.

Stilul eco ne amintește cel mai bine de armonia și linistea naturii și ne oferă acel sentiment de protecție care lipsește din stilul nostru de viată modern și alert. Alegerea produselor pentru construcție și finisaj, implică diferențe între calitatea diverselor posibile materiale utilizate și reflectă filozofia și principiile proprietarului.

Pavaj eco de la Semmelrock

Semmelrock își extinde portofoliul de produse prin lansarea unui nou pavaj ecologic. Punto prezintă îmbinări circulare și dimensiuni mari destinate spațiului verde, caracteristici ce îl fac ideal pentru grădini private în stil eco-friendly, dar și spații publice, parcuri, grădinițe și curți școlare.

Ce este stilul eco?

Un spațiu confortabil în care accentul se pune pe materiale naturale. Grădina amenajată astfel are multă vegetație, mobilier puțin și se optează doar pentru lumină naturală sau spoturi solare fiind un stil potrivit pentru cei atenți la factorii care le influențează sănătatea, precum și la viitorul planetei și contribuie activ la bunăstarea acesteia prin alegerea produselor cele mai sustenabile.

Investește în calitate

O caracteristică definitorie a stilului eco este reducerea consumului excesiv. De aceea, pavajul Punto este contribuția ta în efortul susținut de minimizare a consumului în exces și descurajarea achiziționării unor produse care nu ne sunt necesare.

Tehnologie modernă

Fabricate după metode avansate, pavajele Punto sunt rezultatul între utilizarea celor mai noi tehnologii de producție și utilizarea materialelor sustenabile, betonul fiind o alegere importantă la dispoziția celor ce doresc să utilizeze materiale ecologice, acesta răspunzând multor cerințe de responsabilitate față de mediu.

Multifuncțional

Punto nu este doar o soluție ingenioasă de amenajare a spatiului exterior, ci este, în același timp, un material prietenos cu mediul înconjurător. Unul dintre cele mai importante argumente în avantajul utilizării pavajului eco Punto este impactul asupra apei subterane. Acesta previne captarea apei de ploaie la suprafață și permite apei pluviale să pătrundă prin golurile sale în stratul de subsol, favorizând astfel circuitul apei în natură.

De asemenea, un aspect ce nu poate trece neobservat este capacitatea de aderență. Dacă pavajul tradițional permite apei să se adune pe suprafața sa unde poate îngheța și deveni alunecos, în mod alternativ, golurile din Punto pavaj eco, lasă apa și zăpada să se deplaseze pe pavaj, pătrunzând astfel în sol, iar zonele care vor îngheța pe durata iernii vor fi de dimensiuni reduse.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.