Blog

Tehnica De Zidire Cu Porotherm Profi

Wienerberger Romania

Va prezentam caramida slefuita Porotherm Profi, un sistem unic pe piața din Romania, cu un mod inovator de punere in opera a blocurilor ceramice. Te invitam sa descoperi etapele principale de execuție pentru o astfel de zidarie, precum si proprietatile viitoarei constructii.

Nou

Lansare cataloage 2022

Wienerberger Romania

Anuntam cu bucurie lansarea noilor noastre cataloage 2022:

  • Porotherm – Sistem complet de zidarie ceramica,
  • Terca – Caramida aparenta si placaj ceramic,
  • Tondach - Sistem complet de acoperis ceramic
  • Semmelrock - Idei pentru gradina.
Nou

Sase Pasi Pentru o Amenajare Interioara Remarcabila

Caramida Aparenta Terca

Tendintele in design interior ne aduc cate ceva nou in fiecare an, iar in prezent ne bucuram de o varietate larga de optiuni interesante care ofera un sarm, personalitate si prospetime interiorului casei. Alegerea acestora difera in functie de preferintele personale, gustul, dar si de elementele deja existente, care pot fi combinate sau rearanjate astfel incat aspectul general sa capete un aer aparte.

Zilele calde care urmeaza reprezinta momentul ideal pentru a-ti redecora casa. Inspira-te si întâmpină primavara cu un nou design pentru casa ta!

Nou

Brick si calatoria ei in lumea arhitecturii

O poveste construita de Wienerberger

O poveste impresionanta, cartea „Brick si calatoria ei in lumea arhitecturii” te invita sa pasesti in lumea fascinanta a materialelor ceramice, privita prin ochii copiilor. Te invitam sa o vizionezi cu placere, sa o impartasesti cu cei mai mici si sa iti amintesti ca ai in fiecare zi o noua sansa sa descoperi, sa cunosti, sa cresti si sa visezi.

Tondach Vintage

Tigla ceramica pentru acoperisuri cu personalitate

Gama Tondach Traditional isi imbogateste oferta cu un nou model de tigla ceramica tip solzi cu taietura dreapta in trei dimensiuni. Specialistii Tondach au dezvoltat noua tigla ceramica Tondach Vintage intr-o estetica autentica, naturala ce ofera un design unic acoperisului sau fatadei.

Noul model de tigla ceramica a fost special conceput pentru a seta noi trenduri in realizarea acoperisurilor ceramice si a fatadelor in culori deosebite, cu aspect rugos, deschizand calea spre un nou mod de a construi – inovativ si cu personalitate. 

TONDACH MAKEDO

Calitatea tiglei de acoperis vine la pachet cu un design remarcabil

Descopera noua tigla ceramica TONDACH Makedo inspirata de forma clasica a tiglelor traditionale folosite in trecut pentru acoperirea invelitorilor. Fie ca vorbim despre constructii noi, lucrari de renovare sau de restaurare, formatul noii tigle ceramice Makedo reprezinta alegerea perfecta atat pentru constructii traditionale, cat si pentru cele moderne. 

Noua colectie Terca Smooth

Descopera gamele Armis si Pelaris!

Fabricate in Germania, gamele Armis si Pelaris reflecta dorinta noastra de a oferi produse pentru amenajari interioare si exterioare de calitate superioara la preturi accesibile.

Terca lanseaza noul catalog pentru fatade si amenajari interioare

Vezi noul catalog Terca 2021!

Peste 130 de culori disponibile in 24 de game sunt prezentante in noul catalog practic si elegant, o inspiratie pentru orice proiect de design interior si pentru orice stil de amenajare exterioara.

 

Nou

Concept Terca - Apel de Idei

Vezi castigatorii

Concursul s-a desfasurat in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2021, avand ca scop dezvoltarea unui concept de amenajare a locuintei ce urmareste ca fir narativ principal caramida aparenta Terca in arhitectura spatiului interior.

 

Descopera catalogul Tondach

Lasa-te purtat de inspiratie!

TONDACH, brandul Wienerberger pentru tigla ceramica lanseaza editia 2021 a catalogului Sistem complet de acoperis ceramic.

TERCA

Varietate si texturi

Un element frecvent utilizat in proiectele de renovare sau constructie noua este caramida aparenta, fiind un material de constructii ce implineste atat rol estetic, cat si functional, reprezentand astfel un avantaj major atunci cand vine vorba despre aspectul si protectia casei tale deopotriva.

Citeste mai mult aici

Inovatie pentru viitor

Caramida slefuita Porotherm Profi

Inovatia isi face din ce in ce mai mult loc chiar si in industria materialelor de constructie. Noile tehnologii, materiale, instrumente si servicii raspund nevoilor riguroase ale unui public mult  mai informat si constient de importanta acestora. In prezent, gestionarea responsabila a resurselor naturale, siguranta si calitatea vietii sunt subiecte importante care avanseaza in clasamentul cerintelor pe care le primim din partea clientilor nostri. 

Citeste mai mult aici

Castigatorii concursului de proiecte BLOCKS

Wienerberger Romania

sustine creativitatea in mediul academic

Wienerberger sustine arhitectura romaneasca!

Premierea concursului CASA mica - Casa CUIB

Anuala de arhitectura 2020 „Arhitectura fara varsta”

Promotii

Descopera promotiile active.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.