Brick si calatoria ei in lumea arhitecturii

O poveste construita de Wienerberger

O poveste impresionanta, cartea „Brick si calatoria ei in lumea arhitecturii” te invita sa pasesti in lumea fascinanta a materialelor ceramice, privita prin ochii copiilor. Te invitam sa o vizionezi cu placere, sa o impartasesti cu cei mai mici si sa iti amintesti ca ai in fiecare zi o noua sansa sa descoperi, sa cunosti, sa cresti si sa visezi.

Nou

Tondach Vintage

Tigla ceramica pentru acoperisuri cu personalitate

Gama Tondach Traditional isi imbogateste oferta cu un nou model de tigla ceramica tip solzi cu taietura dreapta in trei dimensiuni. Specialistii Tondach au dezvoltat noua tigla ceramica Tondach Vintage intr-o estetica autentica, naturala ce ofera un design unic acoperisului sau fatadei.

Noul model de tigla ceramica a fost special conceput pentru a seta noi trenduri in realizarea acoperisurilor ceramice si a fatadelor in culori deosebite, cu aspect rugos, deschizand calea spre un nou mod de a construi – inovativ si cu personalitate. 

TONDACH MAKEDO

Calitatea tiglei de acoperis vine la pachet cu un design remarcabil

Descopera noua tigla ceramica TONDACH Makedo inspirata de forma clasica a tiglelor traditionale folosite in trecut pentru acoperirea invelitorilor. Fie ca vorbim despre constructii noi, lucrari de renovare sau de restaurare, formatul noii tigle ceramice Makedo reprezinta alegerea perfecta atat pentru constructii traditionale, cat si pentru cele moderne. 

Noua colectie Terca Smooth

Descopera gamele Armis si Pelaris!

Fabricate in Germania, gamele Armis si Pelaris reflecta dorinta noastra de a oferi produse pentru amenajari interioare si exterioare de calitate superioara la preturi accesibile.

Concept Terca - Apel de Idei

Vezi castigatorii

Concursul s-a desfasurat in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2021, avand ca scop dezvoltarea unui concept de amenajare a locuintei ce urmareste ca fir narativ principal caramida aparenta Terca in arhitectura spatiului interior.

 

Descopera catalogul Tondach

Lasa-te purtat de inspiratie!

TONDACH, brandul Wienerberger pentru tigla ceramica lanseaza editia 2021 a catalogului Sistem complet de acoperis ceramic.

TERCA

Varietate si texturi

Un element frecvent utilizat in proiectele de renovare sau constructie noua este caramida aparenta, fiind un material de constructii ce implineste atat rol estetic, cat si functional, reprezentand astfel un avantaj major atunci cand vine vorba despre aspectul si protectia casei tale deopotriva.

Citeste mai mult aici

Inovatie pentru viitor

Caramida slefuita Porotherm Profi

Inovatia isi face din ce in ce mai mult loc chiar si in industria materialelor de constructie. Noile tehnologii, materiale, instrumente si servicii raspund nevoilor riguroase ale unui public mult  mai informat si constient de importanta acestora. In prezent, gestionarea responsabila a resurselor naturale, siguranta si calitatea vietii sunt subiecte importante care avanseaza in clasamentul cerintelor pe care le primim din partea clientilor nostri. 

Citeste mai mult aici