Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

DoP - Declaratii de Performanta

In conformitate cu Regulamentul (UE) nr 305/2011, Regulamentul (UE) nr. 157/2014 si Regulamentul (UE) nr 574/2014, prin intocmirea Declaratiei de performanta (DoP), producatorul isi asuma responsabilitatea pentru conformitatea produsului pentru constructii cu performanta declarata.

Fiecare Declaratie de Performanta poate fi obtinuta prin una din metodele de mai jos, avand la dispozitie codul unic care se regaseste pe etichetele paletilor sau este inscriptionat direct pe produse (acest cod este codul DoP):

  • Introducand codul DoP in motorul de cautare (campul de mai jos denumit "Introdu codul DoP mai jos) se va obtine Declaratia de Performanta in format pdf;
  • Prin scanarea cu un telefon a codului QR, prezent pe eticheta paletilor, avand instalata aplicatia mobila Wienerberger DoP (disponibila pe platformele Google Play, App Store si Windows). Aplicatia permite transmiterea Declaratiei de Performanta prin e-mail sau MMS si ulterior, printarea acesteia. Marcajul CE apare pe eticheta impreuna cu toate informatiile impuse de Regulamentul 305/2011.

Introdu codul DoP mai jos

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.