Punere in opera PorPunere in opera Porotherm Profi Spumaotherm Profi

Porotherm Profi - caramida slefuita pentru precizie si rapiditate in executie

Pe parcursul timpului au aparut produse care au redefinit regulile si au schimbat modul in care se fac lucrurile. Astazi viitorul zidariei pentru case construite rapid, usor si curat este oferit de sistemul inovator de zidarie ceramica Porotherm Profi.

Wienerberger ofera clientilor sai cele mai moderne solutii pentru executia zidariei ceramice la pereti nestructurali de inchidere sau compartimentare prin sistemul de zidarie ceramic Porotherm Profi, cu cele doua solutii:

 • Mortar in rost subtire Porotherm Profi;
 • Spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra.

Mortarul pentru rosturi subtiri Porotherm Profi si spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra sunt compatibile doar cu blocurile ceramice slefuite Porotherm Profi. Tolerantele dimensionale pe inaltimea produselor sunt extrem de mici ( +/- 0.5 mm), fapt ce conduce la executia unei zidarii cu aspect ingrijit si o performanta termica imbunatatita prin reducerea la minimum a grosimii rosturilor orizontale din zidarie.

Reusita unei constructii se masoara in final in modul in care se simt in ea oamenii, fie familiile care locuiesc in ea - daca este un spatiu locativ, fie profesionistii care lucreaza acolo - daca este un spatiu destinat unei companii. Pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit, conteaza ca solutiile de zidarie alese sa tina cont de nevoile tuturor cei implicati: zidari, constructori, investitori si beneficiari. Solutiile de zidarie care reduc timpul de executie si permit o lucrare de calitate sunt din ce in ce mai apreciate de toate partile implicate in procesul de constructie.

Wienerberger propune o asemenea solutie inovatoare de zidarie, sistemul de zidarie Porotherm Profi, care este deja utilizata si recomandata de specialisti in santierele din Romania.

Wienerberger aduce inovatia pe piata materialelor de constructii printr-un sistem revolutionar de constructie a peretilor de zidarie ceramica: Porotherm Profi Dryfix extra. Acest sistem reprezinta o solutie avansanta din punct de vedere tehnologic, pentru constructia peretilor de zidarie, prin imbunatatirea productivitatii, reducerea costurile si executia cat mai rapida a peretilor de zidarie. Utilizarea sistemului cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra pentru zidaria casei ofera un mediu de executie curat si sanatos.

Principalele avantaje ale sistemul cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra sunt urmatoarele:

 • Zidesti cu pana la 50% mai repede;
 • Elimini timpul necesar intaririi mortarului;
 • Poti zidi si la temperaturi de -5 grade Celsius;
 • Tencuirea poate incepe imediat datorita duratei reduse de intarire a spumei adezive Dryfix extra;
 • Flacoanele de spuma sunt usor de transportat;
 • Consum redus de apa in santier;
 • Obtii un santier curat;
 • O zidarie uscata, fara alergeni;
 • Pierderi minime in santier.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.