inovatie screensaver

Despre Wienerberger

 

Wienerberger - peste 200 de ani de inovatie!

Cu prezenta in 28 de tari si avand 216 puncte de productie, Wienerberger Group este cel mai mare producator de blocuri ceramice din lume (POROTHERM), producator si furnizor de caramida aparenta si placaj ceramic (TERCA), lider de piata in Europa pentru tigla ceramica (KORAMIC, TONDACH) si pentru pavaje de beton (SEMMERLOCK) in Europa Centrala si de Est. In sisteme de tevarie (tevile ceramice STEINZEUG-KERAMO si tevile de plastic PIPELIFE) compania este unul dintre principalii furnizori europeni.

Povestea de succes a grupului a inceput in Austria in urma cu peste 200 de ani, iar in Romania suntem prezenti din 1998. Wienerberger are in Romania 7 fabrici - 4 unitati de productie de caramida si 3 unitati de productie de pavaje. Avem peste 520 angajati si o retea de distributie la nivel national. De asemenea, exportam produsele noastre in Ungaria, Republica Moldova si Bulgaria.

Ne dorim in continuare ca succesul nostru sa fie bazat pe calitate exceptionala si pe inovatie. Tehnologiile de ultima ora si expertii din domeniu implicati in procesul de productie sunt garantia ca produsele finale obtinute sunt potrivite proiectelor arhitectonice moderne, performante energetic si mai ales sustenabile.

RO_MKT_POR_Pasiune
RO_MKT_POR_Incredere
RO_MKT_POR_Creativitate
RO_MKT_POR_Respect

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.