renovation of bucharest office reception in 2018 brick wall
renovation of bucharest office reception in 2018 brick wall
renovation of bucharest office reception in 2018 brick wall

Wienerberger - Inovatie de peste 200 de ani

Wienerberger este cel mai mare producator de blocuri ceramice din lume si cel mai mare producator din Europa de caramizi pentru fatada si tigle ceramice dar si pavaj.

Povestea de succes a grupului nostru a inceput in Austria in urma cu peste 200 de ani. Astazi, principiile care ghideaza activitatea companiei inseamna mult mai mult decat productia de caramida, tigla ceramica, caramida decorativa sau pavaj. Wienerberger este astazi o companie cotata la bursa internationala si detine in prezent 216 de fabrici in 28 de tari.

 

Conduita noastra

Experienta, pasiune, integritate si respect, orientare catre client, spirit antreprenorial, calitate si responsabilitate.

Aceste valori sunt baza activitatii companiei noastre si a cooperarii noastre zilnice. 

Citeste mai mult aici

Fabrici in Romania - 7 Unitati de Productie

Calitatea produselor noastre incepe de la oamenii cu care colaboram si se termina cu lucrurile pe care le facem impreuna

Fabrica Wienerberger din Gura Ocnitei este cea mai mare unitate de productie de caramida din tara noastra, ocupand un loc important in Europa Centrala si de Est. De la inaugurare, pana in prezent, aceasta a produs peste 2 milioane de m3 de caramizi Porotherm, aproximativ cat lungimea Ecuatorului, daca am insira caramizile. 
 
Fabrica Wienerberger din Sibiu produce o gama larga de produse Porotherm distribuite ulterior in intreaga tara. Colegii nostri de la fabrica din Sibiu dau dovada de pasiune care se manifesta in cele mai diverse forme, atunci cand lucram cu argila si caramida.
 
Fabrica Wienerberger din Tritenii de Jos, judetul Cluj este o investitie greenfield. In cadrul acesteia producem blocurile ceramice din gama Porotherm TermoExpert cu performante termice exceptionale si caracteristici speciale care ofera un plus de siguranta zidariei in caz de seism.
 

Fabrica Wienerberger de la Buzau, ultima achizitionata a condus la imbunatatirea acoperirii geografice pentru activitatea noastra in piata de zidarie. In cadrul acesteia s-au facut ample modificari ale facilitatilor de productie, pentru a le aduce la standardele internationale ale grupului Wienerberger, oferind astfel produse Porotherm de calitate ridicata pe piata din Romania.

Semmelrock, o companie Wienerberger 100%, ce activeaza in industria productiei de pavaj si dale din beton, detine o retea de productie si distributie extrem de eficienta in Europa Centrala si de Est.

Datorita eforturilor continue de inovare si experientei indelungate, stim sa combinam materialele rafinate, atent selectionate, suprafetele elegante, precum si tehnicile speciale de finisare, pentru a obtine combinatia perfecta intre design si functionalitate. In Romania suntem prezenti prin cele trei fabrici din Bolintin Vale (Ilfov), Teius (Alba) si Nadab (Arad).

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.