RO_MKT_PHO_SEMSemmelrock-Bradstone-Travero-01

Avantajele amenajarii cu pavaje din beton Semmelrock

Trendsetter in arhitectura

ca functionalitate si aspect

Orice design vine cu provocarile lui, iar spatiul trebuie sa fie amenajat in asa fel incat sa raspunda nevoilor tehnice si dezideratelor estetice.

Solutia e una singura: materiale care se adapteaza perfect situatiei, acoperind de fiecare data tot ce se cere de la ele.

Considerat initial un simplu material, betonul a devenit astazi un adevarat trendsetter in arhitectura atat ca functionalitate, cat si ca aspect.

Trafic

pietonal sai carosabil?

Trafic pietonal dar si carosabil? Pavajele din beton si materiale compozite Semmelrock beneficiaza de o flexibiltate si rezistenta ridicata.

Mai mult, ele pot impresiona atat prin frumusetea formelor, texturilor si stralucirea culorilor, oferind o multime de solutii de amenajare, cat si prin rezistenta sporita la murdarie, la inghet si sare de degivrare.Alaturi de aspectul deosebit si rezistenta la diverse gabarite si temperaturi, pavajele din beton isi pastreaza forma initiala si in cazul decopertarilor.

Finisaje deosebite

suprafete pretioase

Prelucrarea prin intermediul celor mai moderne tehnologii confera betonului proprietati deosebite de consolidare si amenajare a suprafetelor, devenind adevarate piese de rezistenta chiar si pentru stilurile cele mai pretentioase.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.