Architect with tablet presenting tablet to end customer at studio in attic loft

Beneficiile unui acoperis ceramic Tondach

 

Sa construiesti o casa nu inseamna doar sa iti implinesti un vis pentru tine si pentru familia ta, ci si sa iei o serie de decizii importante pentru viitor. Ce decidem astazi, cand alegem materialele de constructii, modul in care construim, sau cum decoram, ne influenteaza ziua de maine, atat din perspectiva calitatii vietii, cat si din perspectiva financiara.

Adesea, cei care locuiesc la casa au de facut in mod constant reparatii la acoperis. Acest lucru se intampla din diferite motive: fie din cauza materialelor nepotrivite care cedeaza mult prea devreme, fie ca urmare a  fenomenelor meteorologice care isi lasa amprenta in fiecare anotimp si care transforma un acoperis aparent rezistent intr-unul care trebuie reparat foarte des.

Daca urmeaza sa va construiti acoperisul sau daca doriti sa il renovati pe cel existent deja, va propunem sistemul complet de acoperis ceramic de la Tondach, format din tigle ceramice, foliile anticondens, clemele si suruburile de fixare, solutii complete si sigure pentru iluminare si acces pe acoperis, sisteme parazapada, sisteme de ventilare, solutiile pentru coama si streasina, accesorii ceramice pentru inchiderea coamei.

Iata cateva dintre numeroasele beneficii ale acestuia sistem complet Tondach:

  •  Tigla ceramica Tondach este un produs natural, obtinut prin arderea la peste 1000° C, care are o durata de viata de peste 100 de ani. Din acest interval, 33 de ani sunt acoperiti de garantia Tondach. Astfel, pe termen lung, tigla Tondach este o alegere rentabila, deoarece restaurarea acoperisului va fi necesara numai peste 100 de ani. Cu acest tip de tigla, acoperisul va proteja casa pentru mai multe generatii;
  • Tigla ceramica Tondach poate reduce costurile de energie cu pana la 20%. Tigla Tondach se adapteaza in functie de fiecare anotimp, pastrand sau degajand caldura, si asigura exact confortul ambiental de care aveti nevoie;
  • Tigla ceramica Tondach nu este doar un material durabil, ci si unul economic, deoarece definitorie in estimarea valorii unui acoperis este durata sa de viata si nu costurile create la momentul achizitiei;
  • Foliile anticondens si bariera de vapori Tondach formeaza un strat protector pe acoperis care impiedica patrunderea apei in interiorul constructiei. Indiferent de anotimp, cu foliile Tondach acoperisul este in siguranta!
  • Solutiile complete si sigure pentru iluminare si acces pe acoperis de la Tondach faciliteaza atat accesul pe acoperis, cat si iluminarea si aerisirea mansardei. Indiferent daca mansarda este un spatiu de depozitare sau unul in care locuiti, atunci lumina si aerul curat vor transforma acest loc intr-unul cat mai placut.
  • Sistemele de ventilare Tondach asigura ventilarea foliei anticondens conducand la evaporarea apei provenite din condensul realizat la intradosul tiglei. Sunt adecvate din punct de vedere optic pentru exterior si sunt bine incadrate tehnic in interiorul acoperisului. Veti avea exact tipul de ventilare de care aveti nevoie!
  • Tigla de margine Tondach confera un aspect estetic si o etansare laterala sigura a acoperisului. Aceasta protejeaza acoperisul impotriva infiltrarii apei, dar in egala masura este si o solutie buna din punct de vedere estetic.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.