Semmelrock

Semmelrock-Umbriano

Calitate prin inovatie

Sistemul Einstein®

Afla mai multe

Sistemul patentat de la Semmelrock oferă o umplere optimă a rosturilor printr-un sistem îmbinare de jur împrejur cu elemenetele speciale de distanţare şi fixare, creându-se astfel numai câteva puncte de contact între pavaje.

Nou

ARTE Pavaj Arc de Cerc

Afla mai multe

Farmecul multor centre istorice este dat într-o mare măsură de suprafeţele cu pavaje vechi. De cele mai multe ori e vorba de pavaje de mici dimensiuni, care sunt dispuse în arcuri de cerc, conferind suprafeţelor pavate un stil aparte. Noul sistem de pavaje Arc de Cerc ARTE îmbină aspectul estetic al pavajelor demici dimensiuni cu care sunt pavate numeroase oraşe europene cunoscute, aducând în plus avantajele pavajelor moderne autoblocante.

Nou

Semmelrock Protect®

Afla mai multe

Pietrele de pavaj trebuie să îşi păstreze în timp frumuseţea şi culorile vii. Şi, la fel de important, să se adapteze în mod natural ambientului. Aceasta este premiza noastră de referinţă, pe care am formulat-o mai departe către laboratoarele noastre de cercetare şi dezvoltare.

Nou

Forma combi

Afla mai multe

În forma combi de la Semmelrock este vorba de o anumită unitate de montaj, care e alcătuită din pavaje cu un numar finit de dimensiuni modulare.

Nou

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.