Semmelrock-Umbriano

Finisarea suprafetelor

Suprafaţa colecţiilor de pavaje Semmelrock sunt finisate într-o etapă ulterioară procesului de fabricaţie, prin supunerea fiecărei pietre de pavaj unui procedeu special de tratare. Acesta conferă pavajului o notă distinctă şi îi garantează un design deosebit.

Suprafata marmorata

finisarea suprafetelor

O tehnică de fabricație patentată internațional, care oferă suprafeței un aspect marmorat natural și face ca fiecare piatră de pavaj sau fiecare dală să fie unică. Marginile simple sunt parte a aspectului natural al pavajelor și dalelor Umbriano.

Suprafata ”Perla“

finisarea suprafetelor

Prin utilizarea unei tehnici speciale de finisaj, suprafața este ușor rugoasă dezvăluind piatra naturală aflată în suprafața de beton. Rezultatul este unul elegant cu accente de culoare și sclipiri perlate.

Suprafață ”Colorflow“

finisarea suprafetelor

Amestecul curgător de culori vii și nuanțe individuale este caracteristic suprafeței Colorflow. Combinația precisă de nuanțe multicolore creează o suprafață expresivă cu note aparte.

Suprafaţă fin periată

finisarea suprafetelor

Suprafața este tratată printr-un proces special de periaj. Rezultatul este o suprafață catifelată.

Suprafață sablată

finisarea suprafetelor

Suprafața este finisată printr-un proces special de abraziune ce are ca rezultat final un aspect mat și mătăsos.

Suprafață cu “aspect de lemn”

finisarea suprafetelor

Prin folosirea unei metode speciale de producție cu beton umed, structura naturală a lemnului este recreată într-un mod deosebit de realist. Rezultatul: o soluție alternativă a lemnului, ideală pe termen lung datorită rezistenței sporite la apă, îngheț, șocuri și uzură.

Suprafaţă spălată

finisarea suprafetelor

Structura suprafeţei spălate este atent prelucrată. Granulaţiile de la suprafaţă aduc ambientului accente naturale de strălucire. Astfel, întreaga suprafaţă va avea o luminozitate aparte.

Suprafață antichizată

finisarea suprafetelor

Pentru o ambianță nostalgică: nota rustică și marginile rotunjite ale pietrelor sunt obținute printr-un procedeu mecanic, care le oferă un aspect antic, dar rezistent, în același timp.

Suprafață dale porțelanate

finisarea suprafetelor

Dalele porțelanate de doar 2 cm grosime, AirPave se prezintă în culori de o eleganță rafinată. Alegeți între structuri și culori diferite, ținând cont de cerințele dumneavoastră personalizate.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.