House in Turda Romania Reference Project Tondach / Casa in Turda, referinta Tondach

Renovare acoperis cu tigla ceramica Tondach - Turda

Am ajuns sa petrecem 90% din timpul nostru in interior, fie ca este vorba de locuinta rezidentiala sau locul de munca. Un mediu sanatos presupune, in special, utilizarea de materiale de constructii naturale si sanatoase, deoarece acestea influenteaza puternic climatul interior si calitatea vietii fiecaruia dintre noi.

Tigla ceramica Tondach a reprezentat solutia ideala pentru renovarea acoperisului proprietarului unei cladiri din Turda. O casa veche, mostenita de la bunici, a revenit la viata prin renovarea completa a acesteia. Acum cladirea a capatat din nou viata si este utilizata atat ca locuinta proprie, cat si pentru cabinetul medical unde isi desfasoara activitatea proprietarul.

Pentru renovarea acoperisului, acesta si-a dorit sa aduca o nota moderna constructiei si in acest sens a fost atent la selectia formei de tigla ceramica si a culorii.

Tigla ceramica Tondach Bolero, din Gama Design, culoarea antracit cu finisaj satinat reflecta dorinta proprietarului de a oferi un aspect modern unei constructii vechi si a o aduce in actualitate.

Informatii despre proiect:

  • Oras: Turda
  • An renovare: 2017

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.