House in Turda Romania Reference Project Tondach / Casa in Turda, referinta Tondach

Renovare acoperiș cu țiglă ceramică Tondach - Turda

Informații despre proiect:
Oraș: Turda
An renovare: 2017

Am ajuns să petrecem 90% din timpul nostru în interior, fie că este vorba de locuința sau locul de muncă. Un mediu sanatos presupune, în special, utilizarea de materiale de construcții naturale și sănătoase, deoarece acestea influenteaza puternic climatul interior și calitatea vieții fiecăruia dintre noi.

Țigla ceramică Tondach a reprezentat soluția ideală pentru renovarea acoperișului proprietarului unei clădiri din Turda. O casă veche, moștenită de la bunici, a revenit la viață prin renovarea completă a acesteia. Acum clădirea a căpătat din nou viață și este utilizată atât ca locuință proprie, cât și pentru cabinetul medical unde își desfașoară activitatea proprietarul.

Pentru renovarea acoperișului, acesta si-a dorit să aducă o notă modernă construcției și în acest sens a fost atent la selecția formei de țiglă ceramică și a culorii.

Țigla ceramică Tondach Contiton 9 (fost Bolero), culoarea antracit cu finisaj satinat reflectă dorința proprietarului de a oferi un aspect modern unei construcții vechi și a o aduce în actualitate.

Descoperă alte proiecte de renovare

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.