Santier Craiova – zidarie Porotherm Profi

Locuinta unifamiliala - Craiova

Aceasta locuinta rezidentiala a fost realizata de un proprietar pasionat si foarte implicat in tot ceea ce priveste noutatile in domeniul constructiilor.

Dorindu-si cea mai buna zidarie ceramica pentru casa in care urmeaza sa locuiasca, acesta a ales solutia de zidarie cu caramida slefuita Porotherm Profi 30 N+F pusa in opera cu ajutorul mortarului Porotherm in rost subtire - cea mai moderna solutie pentru executia zidariei ceramice la pereti nestructurali de inchidere.

Acest sistem conduce catre o realizare mai rapida a zidariei, cu aproximativ 35% fata de sistemul cu mortar clasic, ofera zidariei un aspect ingrijit si curat si contribuie la obtinerea unei performante termice imbunatatite, prin reducerea la minimum a grosimii rosturilor din zidarie. In acelasi timp, este favorizata si obtinerea unei zidarii uscate, fara alergeni, rezultand un confort sporit in casa, atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii.

Specialistii Wienerberger asigura consultanta gratuita in santier in procesul de ridicare a zidariei ceramice Porotherm Profi. Poti afla datele de contact ale reprezentantului Wienerberger din zona ta AICI.

Vezi mai jos fotografii din santier si video de punere in opera Porotherm Profi cu mortarul Porotherm in rost subtire.

 

Informatii despre proiect:

  • Oras: Craiova
  • An constructie: 2019
Punere in opera Porotherm Profi Mortar
© Wienerberger Romania

Vrei sa vezi cum se pune in opera Porotherm Profi cu mortarul Porotherm in rost subtire?

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.