Декоративни камъни White Thassos

Cu puțină creativitate și multe pietre vei avea o grădină de invidiat.

Metodele de amenajare a grădinii cu pietre decorative sunt multiple, ele fiind diferite datorită formei și dimensiunilor pietrelor utilizate.

Ideea utilizării acestui material de construcții a venit de la faptul că se găsește fără a depune prea mult.

Amenajarea grădinii cu pietre decorative permite ca spațiul să aibă diferite culori și texturi. Pietrele pot umple o zonă, altfel goală, lăsând o impresie vizuală mai interesantă decât simpla murdărie, sol sau mușchi. Pietricele pot servi și altor scopuri, cum ar fi crearea unui chenar decorativ, o potecă peisagistică sau pentru delimitarea clară a unor zone cu destinații diferite.
Pietrișul decorativ adaugă luminozitate și strălucire oricărei grădini și cel mai bine o fac pietrele Thasos recunoscute pentru albul lor deosebit.

Pregatirea locului pentru pietre decorative

Locul în care dorești să plasezi pietrele decorative trebuie pregătit în prealabil. Este indicat să înlături cel putin 20 de cm din pământ. De asemenea curăță solul de buruieni și utilizează solutii speciale pentru a evita creșterea lor ulterioară sau plasează o membrană de geotextil.
Pentru un aspect natural, amenajarea unei grădini cu pietre presupune utilizarea de elemente de aproximativ același tip dar forme și dimensiuni diferite.

Pietrele decorative Thasos au patru dimensiuni între 0,5 și 10 cm.
Pentru a completa zonele rămase libere între pietrele utilizate la decor, poți folosi nisip sau pietriș. Nisipiul sau pietrișul oferă stabilitate pietrelor și le impiedică să se miște și implicit să strice decorul creat.
O modalitate simplă de decor cu pietre Thasos o reprezintă evidențierea florilor prin împrejmuirea acestora cu pietricele de dimensiuni mai mici.
Intr-o curte cu mult gazon, grădina poate prinde viață prin decorarea acesteia cu diferite forme geometrice realizate din pietre decorative care vor fi in contrast cu gazonul proaspat tuns si bine hidratat.
Împreună cu dalele înierbate sau alături de borduri oferă un finisaj deosebit designului ales.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.