RO_MKT_PHO_SEM_Nordic_Maritime

Design inspirat din natură

Atracția față de frumusețea naturii și capacitatea ei de a avea un efect pozitiv asupra stării noastre fizice, dar și mentale stă la baza celor mai recente tendințe în materie de design ecologic – „biofilie”. Conceptul include idei care pot fi aplicate în designul exterior, pentru a ne îmbunătăți conexiunea cu natura și ca modalitate de a reduce stresul în viața de zi cu zi.

Folosește materiale cu aspect de lemn pentru amenajarea terasei sau aleilor din grădină

Pentru cei care preferă soluțiile arhitecturale în care este prezent lemnul, portofoliul Semmelrock oferă diverse soluții de pavaj și dale având suprafața cu aspect de lemn. Poți oferi un aspect extraordinar grădinii construind alei înierbate, sau poți crea accente deosebite în jurul zonei de relaxare utilizând Traversele cu aspect de lemn de la Bradstone sau dalele bucată de copac.

Folosește apa pentru a obține efecte vizuale deosebite

Sub formă de fântână arteziană, lac sau cascadă, prezența apei nu trece niciodată neobservată într-o grădină. Una dintre cele mai populare modalități de a reda mișcarea apei este fântâna arteziană. Propunerea noastră  de mai jos se integrează cu delicatețe în spațiul exterior, fără a avea un caracter dominant în amenajare. Folosind alte elemente decorative precum sculpturi sau amfore, aceasta se va transforma într-un punct de interes deosebit al grădinii. Practică și funcțională, fără a mai fi nevoie de construcția unor structuri suplimentare, fântâna arteziană pe care o propunem este amplasată la nivelul solului, iar formatul sau de tip „soare” este redat de elementele cercului Bradstone Old Town. Suprafața structurată, culorile calde și marginile neregulate ale dalelor care construiesc această fântână arteziană vor crea o senzație de armonie. Extrem de potrivită pentru terenuri plane, aceasta se va face remarcată dacă este amplasată pe gazon sau în centrul unei zone cu vegetație bogată. Adaugă pietre decorative în centrul „soarelui” și bucura-te de efectul său relaxant!

Folosește dale cu aspect de piatră naturală pentru a-ți amenaja locul preferat din gradină!

Pentru iubitorii de natură, zonele de relaxare și de petrecere a timpului în aer liber situate în grădină sau pe terasă: bucătării în aer liber, bar, grătar etc., vor contribui la starea de bine de zi cu zi. Pentru a construi „locul perfect pentru relaxare” îți punem la dispoziție familia de produse Bradstone. Inspirată din natură, oferă soluții de pavaj cu aspect de piatră naturală, travertin sau gresie. Dalele, bordurile și treptele atrag privirile prin tonuri naturale, calde, ce pot fi combinate cu usurință cu alte materiale precum piatra naturală sau metalul pentru a obține efecte unice.

Relaxează-te lângă foc

Șemineu exterior

Pentru o experiență cât mai autentică, adaugă în grădina ta un element deosebit: un șemineu în jurul căruia poți petrece momente speciale împreună cu familia sau cu prietenii. Bradstone Mountain Block cu aspect calcaros este o alegere extrem de potrivită în acest scop.

Conexiunea cu natura înseamnă grija pentru aceasta.

Pavaje ECO

Efectele negative ale schimbărilor climatice sunt motivația Semmelrock de a oferi soluții durabile pentru amenajarea spațiului exterior care protejează microclimatul și îmbunătatesc calitatea vieții atât în mediul urban, cât și rural. Semmelrock conștientizează nevoia de produse care au ca scop îngrijirea mediului, permițând în același timp apei să se infiltreze în sol. Soluțiile noastre de pavaj ecologic sunt concepute pentru zone cu funcționalități diferite, oferă o viziune modernă și în același timp garantează un procent mai ridicat de amenajare a spațiului. Pentru amenajarea spațiilor verzi, Semmelrock propune utilizarea acestor dale al căror format permite posibilitatea montării cu rosturi de mari dimensiuni.

Descoperă alte proiecte rezidențiale

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.