RO_MKT_PHO_SEM_familia_bradstone_articol_hero

Functionalitate si design cu familia de produse Bradstone

Se apropie toamna, iar pentru multe persoane vacanța abia începe.
Dacă ai grădină, acum este momentul să îi oferi un design atractiv pentru a te bucura de timpul petrecut acasă.
Există numeroase modalități de amenajare sau reamenajare a grădinii astfel încât specialiștii Semmelrock îți pun la dispoziție câteva idei de utilizare a familiei de produse Bradstone pentru a te ajuta să transformi grădina într-un mic paradis.

Aleile reprezintă un element important al amenajării unei grădini. În locul unor cărări simple, poți opta pentru alei întrerupte folosind dalele Bradstone Old Town pe care le poți înierba pentru a oferi spațiului amenajat senzația libertății de mișcare în orice direcție, precum și naturalețe prin crearea unui spațiu verde mult mai extins.

Pentru un plus de originalitate, există și varianta creării unei alei neregulate folosind pașii de grădina Bradstone Old Town. Iar dacă îți dorești o grădină rustică, poți opta pentru dalele ce imită lemnul Brastone Traverse în culoarea brun antic ce oferă spațiului amenajat un aspect autentic. Plasate pe verticală, traversele pot fi, de asemenea, utilizate pentru straturile de flori și pentru delimitarea aleilor de spațiul verde.

Apa reprezintă un punct de atracție deosebit. Prin urmare, poți construi un iaz sau un lac mic pe care îl poți încadra folosind un sistem de împrejmuire format din blocurile Bradstone Mountain Block în culoarea gri bej nuanțat.

În amenajarea piscinei, optează pentru soluțiile noastre de încadrare Bradstone Travero. Îți punem la dispoziție dalele drepte și semirotunde pentru piscină pentru obtinerea unei împrejmuiri sigure, durabile și cu un design aparte.

În cazul în care grădina nu are o vegetație bogată, poți construi jardiniere interesante folosind blocuri de zidărie Z Bradstone Milldale sau Bradstone Madoc.

În galeria foto de mai jos vă punem la dispoziție și alte propuneri care pot servi drept sursă de inspirație pentru amenajarea grădinii.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.