RO_PHO_SEM_Madoc_2_Jardiniera

Jardiniere din beton pentru o imbinare desavarsita intre cromatica si peisagistica

 

Pentru un aspect estetic complet în orice gradină trebuie să existe flori.

Ghivecele și jardinierele, pline cu flori de toate culorile, sunt printre cele mai importante obiecte de decorațiuni ale grădinii și terasei imediat ce construcția casei a fost finalizată.

Folosește pietrele decorative Thasos pentru a oferi oferi un finisaj deosebit jardinierei adăugând luminozitate și strălucire.

Ce-ai zice însă, ca în loc de jardinierele cumpărate de la magazinele specializate, să optezi pentru una dintre variantele Semmelrock de mai jos.

Contează însă foarte mult cum aranjezi plantele. Iată și câteva sugestii pentru amenajarea lor.

  •  Cele curgătoare se plantează pe margine, cele mici în primul rând, iar plantele înalte la mijlocul jardinierei sau pe linia din spate.
  • Gândește-te să introduci în jardinieră și o plantă bogată în frunze, care pune în valoare florile și determină o combinație mai armonioasă.
  • Evită să asociezi plante cu o dezvoltare rapidă cu plante cu dezvoltare lentă, altfel primele vor lua din spațiul și resursele celor din a doua categorie, determinând o dezvoltare dezechilibrată.
  • Gândește-te la evoluția jardinierei în timp, nu este necesar ca toate florile să fie înflorite simultan.

Contrastele cromatice agreabile vor atrage cu siguranță privirile: galben-albastru, orange-violet, roz-mov, violet-lila, roșu-verde.

În aceste combinații plantele se pun reciproc în evidență, iar culorile plantelor vor apărea mai vii.

Îți urăm succes în amenajarea jardinierelor alese.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.