Corbeanca, Paradisul Verde

Porotherm Profi

 Solutie de zidarie ultrarapida pentru proiecte rezidentiale 

Sistemul inovativ de zidarie ceramica Porotherm Profi reprezinta cea mai moderna solutie de zidarie slefuita si este potrivit pentru executia zidariilor la temperaturi scazute, beneficiind de un timp redus de executie, in comparatie cu metoda traditionala.

Sistemul favorizeaza realizarea unei zidarii cu aspect ingrijit si obtinerea unei performante termice imbunatatite, prin reducerea la minimum a grosimii rosturilor din zidarie, dar si obtinerea unei zidarii uscate, fara alergeni.

Toate aceste beneficii au stat la baza deciziei dezvoltatorului de a utiliza caramida slefuita Porotherm Profi in complexul rezidential Paradisul Verde din Corbeanca.

Situat pe un teren de 26 de hectare, complexul a reprezentat o reala provocare pentru constructor in ceea ce priveste alegerea materialelor potrivite pentru o zidarie sigura si durabila, ce poate fi realizata in timp optim, pastrând in acelasi timp un santier curat pe durata lucrarilor.

Rezultatul este un spatiu locativ exclusivist, unde beneficiarii se vor bucura de conditii de viata excelente datorita utilizarii materialelor Porotherm Profi, care ofera un climat sanatos in casa, confort termic si o calitate ridicata a aerului.

Te invitam sa vezi in video-ul de mai jos proiectul realizat cu Porotherm Profi.

  • Informatii despre proiect:
  • Oras: Corbeanca, Paradisul Verde
  • An constructie: 2020

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.