RO_MKT_SEM_Rettino_hero v4
RO_MKT_SEM_Rettino_hero v2

Descopera noul pavaj Rettino de la Semmelrock!

Completeaza formularul de mai jos si in scurt timp echipa noastra
iti va oferi informatiile de care ai nevoie.

RO_MKT_SEM_rettino_albastru_patinat

Ce este pavajul Rettino?

Primul pavaj din Romania de 4 cm grosime, in format combi!

Pentru o amenajare de vis a gradinii tale.

— 

✔ Nenumarate modalitati de aranjare

Formatul combi cu trei dimensiuni disponible (30x20 cm / 20x20 cm / 20x10 cm) ofera posibilitati multiple de punere in opera, diferite si unice, asadar ai libertatea de a-ti crea propriul design, adaptat preferintelor tale.

✔ Rezistenta sporita a culorilor si suprafetelor

Culoarea produsului nu se deterioreaza in timp si are rezistenta crescuta la intemperii datorita prezentei agentului de hidrofobizare Semmelrock Protect, ce previne patrunderea apei in structura pavajului. De asemenea, pavajul este rezistent la inghet si solutii de degivrare pe baza de clorura de calciu, astfel ca, indiferent de situatia meteorologica, Rettino isi pastreaza intacte forma si aspectul estetic.

✔ Calitate ridicata si pret avantajos

Pavajul Rettino este primul produs Semmelrock cu o grosime de doar 4 cm in acest format, oferindu-ti toate beneficiile unui pavaj versatil, elegant si rezistent in schimbul unei investitii considerabil mai mici, ce lasa loc pentru multe alte bucurii alaturi de familie.

Varietate cromatica

Rettino este disponibil in 4 culori si 2 tipuri de texturi cromatice:

Colormix (variantele Bej cenusiu si Albastru patinat) si uni (variantele Gri si Gri deschis), putand fi adaptate usor elementelor inconjuratoare, dar si diferitelor preferinte estetice.

— 

Albastru patinat

Culoare unica in Romania.

Bej cenusiu

Culoare unica in Romania.

Gri

Creativitate fara limite.

Gri deschis

Creativitate fara limite.

Vrei sa vezi cum va arata gradina sau aleea ta cu noul pavaj Rettino?

Descarca aplicatia mobila GardenVisions.

— 

Aplicatia mobila GardenVisions iti permite sa poti vizualiza propriile idei de amenajare cu produsele preferate Semmelrock. Tot ce trebuie sa faci este sa incarci o fotografie si sa marchezi zona pe care doresti sa o pavezi. Poti alege din cele peste 100 de modele, culori sau suprafete in combinatie cu nisipul de rosturi potrivit.

Poti ajusta aliniamentul si perspectiva folosind optiunile aplicatiei. Pe langa optiunea de vizualizare, aplicatia iti permite sa salvezi simularea sau sa o trimiti direct la Semmelrock pentru informatii suplimentare.

 

Descarca versiunea Android >

Descarca versiunea iOS >

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.