Brick Award 24 Premier Office, Category Working together, Architect: Tropical Space
© Trieu Chien

Despre competiția internațională Brick Award

Produsele ceramice sunt folosite la scară largă în arhitectura contemporană, cu multiple utilizări atât din perspectiva designului modern și creativ, cât și ca material de construcție performant energetic. Wienerberger susține și promovează clădirile realizate cu produse ceramice în timpurile moderne, prin concursul internațional Brick Award initiat în anul 2004. Competiția Brick Award se organizează la fiecare doi ani, urmatoarea perioadă de înscrieri va avea loc în decembrie 2024.

Mai mult de 2000 de proiecte din întreaga lume au fost înscrise la Brick Award pe parcursul ultimilor 14 ani. Juriul este format în fiecare an din arhitecți de renume, din diverse țări, și critici de arhitectură care trebuie să facă față provocării de a alege cele mai reprezentative concepte, din multitudinea de proiecte impresionante înscrise.

Acest eveniment este o excelentă ocazie pentru a promova arhitectura românească de referință într-un cadru internațional. Premiul oferit în cadrul competiției, recunoscut la nivel global, atestă și susține arhitectura remarcabilă din produse ceramice.

Concursul pune produsul ceramic ca un material de construcție în centrul atenției, care a fost încercat și testat de mii de ani, demonstrând în același timp cât de incitantă poate fi utilizarea acestuia în arhitectura modernă.

Edițiile anterioare

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.