RO_PHO_SEM_Bradstone_Old_Town_02

Lasă toamna să te inspire

Vara se încheie încet, zilele călduroase sunt din ce în ce mai reci, dar locuința ta va fi întotdeauna locul unde te așteaptă îmbrățișările calde ale întregii familii. Pentru a îți face casa și grădina să strălucească de bucurie și frumusețe îți propunem produse în nuanțe calde de toamnă.

Dacă până acum credeai că pavajul clasic din beton este plictisitor, atunci culorile noi ale pavajelor de mari dimensiuni Citytop Grande – cupru fumuriu și ocru fumuriu – îți dovedeasc contrariul. Amestecul curgător de culori vii și nuanțe individuale este caracteristic suprafeței Colorflow. Combinația precisă de nuanțe multicolore creează o suprafață expresivă cu note aparte.

RO_PHO_SEM_citytop_grande_ocru_fumuriu_01

Dacă ești în căutarea unui design unic al suprafeței pentru amenajarea grădinii tale, atunci dalele și pavajele Umbriano sunt răspunsul.

Formele clare și simple, marginile fără cant, aspectul natural și particularitatea suprafeței creează o optică extraordinară și textura individuală. Noua culoare granit bej marmorat se îmbină perfect cu bej brun marmorat oferindu-ți multiple posibilități creative.

Soluțiile oferite se sistemele Bradstone Old Town aduc soarele mediteranean în casa ta. Formatele diferite ale dalelor și mobilierul de grădină creează un spațiu armonios atât în grădină cât și în jurul piscinei.

Dacă dorești un design atemporal alege Bradstone Lias. Este inspirat de atmosfera unică a unei vechi mănăstiri din sudul Angliei și este reprezentarea perfectă a îmbinării măiestriei tradiționale și designului modern sofisticat.

RO_PHO_SEM_bradstone_lias_dale_maro_fumuriu_01

Dacă vrei să îți extinzi sufrageria pe terasă nu trebuie decât să folosești dalele porțelanate AirPave Selva. Culorile naturale și structura fină a lemnului  conferă o căldură ce te face să uiți că ai pașit pe terasă. Având o grosime de doar 2 cm ele oferă o eleganță deosebită iar formatul generos, alungit, permite moduri variante de montaj conferind un rezultat unic pentru fiecare suprafață.

Descoperă alte proiecte rezidențiale

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.