RO_PHO_SEM_Penter_Titan_2

Penter designerul spațiilor mediteraneene în aer liber

Un aspect foarte important de avut în vedere în amenajarea unui spațiu este siguranța pe care o oferă materialele utilizate. Aceasta deține un rol major în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, astfel indiferent că este toamnă sau iarnă, îngheț sau lapoviță, stabilitatea pavajului este necesară.

Poți opta pentru design-ul grădinii sau terasei tale pentru Penter Dresden în culoarea brun antracit nuanțat și vei obține un aspect deosebit prin îmbinarea ingenioasă a tradiției cu tendințele moderne facând cu ușurință trecerea de la stilul tradițional la cel modern. Mai mult decât atât, siguranța este atuul oferit de noile produse Penter cu suprafață rugoasă având cea mai ridicată clasă de aderență ce depășește valorile impuse cu 45 de procente.

Frumusețe naturală permanentă

Metoda de utilizare a cărămizii arse pentru pavaj și ziduri este la fel de veche ca și lucrările de construcție în sine. Penter este obținut din sortimente speciale de argilă care asigură coloritul ulterior fără adăugarea de substanțe chimice și prin expunere la temperaturi foarte ridicate de ardere.

Specialiștii Semmelrock recomandă Penter Rot a cărui suprafață accentuează rezistența în timp a produsului asigurând funcționalitate optimă și standarde estetice ridicate.

Rezistență sporită

Culorile pavajului Penter sunt obținute grație procesului de ardere a argilei naturale. Din acest motiv, spre deosebire de plăcile ceramice glazurate, își mențin permanent o culoare constantă. În mod suplimentar, acestea se remarcă prin durata nelimitată de viață și lipsa de sensibilitate la intemperii.

Alege Penter Märkisch ca soluție de amenajare pentru grădina ta. Culoarea deosebită și suprafața produsului aduc un plus de strălucire și o întreținere comodă, iar spațiul din afara casei tale va căpăta un aer atrăgător și armonios.

Aspectul unic al produsului nostru Penter Stralsund ne amintește că frumusețea nu ține cont de trecerea timpului, acesta fiind soluția potrivită pentru o atmosferă caldă și rezistență sporită atât pentru grădină sau terasă, cât și pentru alei sau zone publice.

Descoperă alte proiecte rezidențiale

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.