RO_PHO_SEM_airpave_panama_featured1

Piscina - colțul de vacanță din grădina ta

Folosește dalele porțelanate AirPave pentru amenajarea și decorarea piscinei.

Grădina ta este un adevărat spațiu de viață. Pentru relaxare, joacă, petreceri sau pentru zile liniștite alături de familie. Instalarea unei piscine asigură vieții cotidiene o sursă suplimentară de bunăstare.
În acest caz, ca și decorarea casei, amenajarea peisagistică a spațiului dedicat piscinei se pregătește cu atenție.

Soluțiile moderne de construire a unei piscine îți pun la dispoziție o gamă variată de tipuri și modalități în funcție de preferințe, condițiile terenului, dar și bugetul alocat acestei investiții. Un aspect la fel de important ca cele enumerate este și amenajarea împrejurimilor.

Acestea nu trebuie sa permită alunecarea, însă un aspect important este și rezistența la temperaturi ridicate și confortul termic pe care îl asigură în zilele toride.

Dalele porțelanate AirPave reprezintă o soluție optimă pentru amenajarea împrejurimilor piscinei fiind durabile, impermeabile și rezistente la modificările de temperatură.

Suprafața porțelanată facilitează procesul de curățare folosind aparate de spălat cu presiune, iar metodele inovatoare utilizate în fabricarea plăcilor garantează durabilitatea ridicată a acestora. Dalele porțelanate AirPave sunt, de asemenea, rezistente la abraziune, clor, substanțe chimice, îngheț și raze UV, nu absorb apa și nu contribuie la dezvoltarea mucegaiului.

De asemenea, ele suporta cu succes presiunea traficului pietonal.

Descoperă alte proiecte rezidențiale

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.