Tondach Inspira

Tondach Inspira - tehnologie inovatoare Fusion pentru o culoare uniforma si durabila

 

Noul produs de tigla ceramica Tondach aduce inspiratie pentru acoperisul tau, prin forma, finisaj si culori moderne! 

In zilele noastre, utilizarea de culori contrastante si forme rafinate este o practica des intalnita in constructia cladirilor. Tondach Inspira, din gama Design, este o tigla ceramica plata, cu design modern, suprafata neteda si culori contemporane. Utilizarea Tondach Inspira pentru acoperisul tau poate duce la un rezultat arhitectural deosebit si elegant.

Datorita tehnologiei speciale Fusion, materialul si culoarea tiglei ceramice Tondach Inspira sunt combinate inca din timpul procesului de productie si ulterior arse la peste 1000 de grade Celsius. Din acest motiv, tiglele ceramice obtinute au o rezistenta excelenta a culorilor si proprietati de auto-curatare sporite. Procesul de fabricatie pentru tigla ceramica Tondach Inspira asigura o culoare uniforma si durabila. Acest lucru permite acoperisului tau realizat cu Tondach Inspira sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea ani de zile.

Produsul este disponibil in trei culori, respectiv teracota cu finisaj mat (cod culoare 81), antracit cu finisaj satinat (cod culoare 40) si titan cu finisaj satinat (cod culoare 92). Prin finisajul mat si satinat se asigura o protectie multipla suprafetei tiglei ceramice Tondach Inspira, care ofera rezistenta impotriva conditiilor extreme de mediu si protectie indelungata a culorii.

Solicita acum oferta personalizata si profita de promotie!

Tondach Inspira-macheta

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.