Brick si calatoria ei in lumea arhitecturii

Brick si calatoria ei in lumea arhitecturii

o poveste construita de Wienerberger

 
Când Brick era doar o copila, cladirile inalte o uimeau. Se intreba cum de poate creste ceva atat de mare.
„Lucrurile minunate incep cu caramizi mici”, ii spunea mama ei, „Uita-te in jur, vei vedea”.

 

O poveste impresionanta, cartea „Brick si calatoria ei in lumea arhitecturii” te invita sa pasesti in lumea fascinanta a materialelor ceramice, privita prin ochii copiilor. Aceasta este dedicata in primul rand celor mici, cei pentru care construim o lume mai buna, mai sustenabila si mai sanatoasa, dar ne adresam in egala masura si celor mari, sufletelor curioase care se afla intr-o continua calatorie de cautare, descoperire si confirmare.

Pe parcursul celor peste 200 de ani de existenta, materialele Wienerberger (prin brand-urile Porotherm, Tondach, Terca si Semmelrock) au ajuns in toate colturile lumii, gasindu-si locul in orice fel de constructie - de la case de poveste care adapostesc familii fericite, la ansambluri de locuinte in marile orase, palate cu printi si printese, monumente istorice sau cladiri de birouri. Toate sunt astazi dovada ca, doar continuand sa cauti, vei gasi in calea ta lucruri grozave.

“Brick si calatoria ei in lumea arhitecturii” nu este doar o carte de arhitectura pentru copii, ci poate fi povestea Wienerberger sau...chiar povestea ta.

Astfel, te invitam sa o vizionezi cu placere, sa o impartasesti cu cei mai mici si sa iti amintesti ca ai in fiecare zi o noua sansa sa descoperi, sa cunosti, sa cresti si sa visezi.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.