RO_MKT_POR_termo_hero

Gama Porotherm TermoExpert - materiale sanatoase si eficiente energetic pentru casa ta

— 

Unde ne petrecem cel mai mult timp din viata noastra? La serviciu, acasa, la cumparaturi, la restaurant sau in vizita. Prin urmare, peste 90% din timpul nostru il petrecem la interior. Anveloparea din ce in ce mai riguroasa, care impiedica patrunderea aerului in interior imbunatateste eficienta energetica a unei cladiri, dar afecteaza in acelasi timp climatul interior. Selectia materialelor de constructie este, prin urmare, din ce in ce mai importanta.

Avand la baza cei peste 200 ani de inovatie, Wienerberger a perfectionat continuu modalitatea de realizare a zidariilor ceramice. Gama Porotherm TermoExpert reprezinta o combinatie de materiale traditionale si tehnologii moderne, care indeplinesc cele mai exigente cerinte si asigura casei tale un climat sanatos si confortabil pentru mai multe generatii.

Temperaturile prea reci sau prea calde se echilibreaza dincolo de peretii construiti cu solutiile Porotherm TermoExpert.

Acestea mentin temperatura optima in orice conditii, absorbind pe de o parte energia naturala de la soare si pastrand caldura din interior. Pe de alta parte, este materialul de constructie care se comporta cel mai bine cand temperaturile cresc, datorita inertiei termice ridicate si a proprietatilor termoizolante.

Climat sanatos la interior

In general, materialele de constructie influenteaza puternic climatul interior si calitatea vietii. Un mediu de viata sanatos necesita in special utilizarea materialelor de constructie potrivite. Blocurile ceramice, caramida sau tiglele ceramice sunt materiale naturale care nu reprezinta un pericol pentru ambient. Dimpotriva, datorita proprietatilor de reglare a umiditatii, constructiile realizate din caramida au o contributie considerabila la un stil de viata sanatos.

Eficienta energetica si constructia durabila sunt alte doua subiecte importante in prezent. Oamenii cauta din ce in ce mai mult sisteme si solutii durabile, ecologice si eficiente din punct de vedere energetic.

Blocurile ceramice din gama Porotherm TermoExpert – unice pe piata din Romania?

Totul incepe cu procesul de productie in sine, de la selectia materiei prime utilizate, pentru ca secretul sta chiar in reteta. Mai exact, in gradul de porozitate al blocurilor ceramice. Cu alte cuvinte, adaugam materiale naturale poroase in argila (cum ar fi rumegusul) care pe durata procesului de coacere ard si formeaza pori, reducand astfel densitatea produselor si imbunatatind proprietatile de izolare termica ale blocurilor ceramice Porotherm.

Blocurile ceramice Porotherm 38 STh si Porotherm 30 STh beneficiaza de o configuratie speciala a peretilor ceramici, ce asigura un traseu elaborat al fluxului de caldura, conferind produselor o performanta termica exceptionala.

RO_MKT_POR_PTH_TermoPlus11
RO_MKT_POR_PTH_TermoPlus

Blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus completeaza gama TermoExpert cu o solutie inovatoare care e confera o transmitanta termica a zidariei de 0,21W/m2 K, pentru zidaria realizata cu Porotherm 36,5 TermoPlus, nefiind necesar un sistem de termoizolatie suplimentar.

Combinand argila arsa si vata minerala, Porotherm 36,5 TermoPlus contribuie la calitatea aerului pentru o viata sanatoasa in interiorul locuintei, fara mucegai, mentinand temperatura optima in orice conditii. Sistemul de zidarie realizat cu blocul ceramic slefuit Porotherm 36,5 TermoPlus impreuna cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra sau mortarul Porotherm Profi in rost subtire, asigura o executie rapida pentru o constructie performanta energetic.

Calitatile de izolare termica influenteaza si cheltuielile cu utilitatile. Reducerea costurilor cu utilitatile si intretinerea casei face din Gama Porotherm TermoExpert o investitie inteleapta pentru viitor, eficienta energetica pastrandu-se pe toata durata de viata a constructiei.

Ai nevoie de informatii suplimentare sau suport in vanzare?

Consultanta tehnica Wienerberger Romania

Consultantii tehnici Wienerberger te pot ajuta cu informatii si sfaturi utile privind produsele noastre.

 

Echipa de vanzari Wienerberger Romania

Echipa de vanzari Wienerberger iti sta la dispozitie pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie.

 

Distribuitori autorizati Wienerberger Romania

Pentru a vedea produsele noastre contacteaza si viziteaza cel mai apropiat distribuitor din judetul tau.

 

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.