Žena maminka sedící s dítětem u teplého krbu v popředí cihla Porotherm T Profi

Inovatie pentru viitor - Caramida slefuita Porotherm Profi

Ultimii ani ne-au adus in fata unor schimbari majore pe toate planurile si in toate domeniile noastre de activitate. Lumea se schimba mai repede ca oricand, iar inovatia se afla tot in jurul nostru si este reprezentativa lumii moderne.

Inovatia isi face din ce in ce mai mult loc chiar si in industria materialelor de constructie. Noile tehnologii, materiale, instrumente si servicii raspund nevoilor riguroase ale unui public mult  mai informat si constient de importanta acestora. In prezent, gestionarea responsabila a resurselor naturale, siguranta si calitatea vietii sunt subiecte importante care avanseaza in clasamentul cerintelor pe care le primim din partea clientilor nostri. 

Ce inseamna sistem inovativ de zidarie ceramica?

Porotherm

Argila este un material natural integrat in constructii de mii de ani. Utilizata din cele mai vechi timpuri in Mesopotamia, Egipt sau Grecia Antica si Roma, caramida din argila contribuie la realizarea constructiilor sigure, oferind protectie excelenta impotriva factorilor externi.

Având la bază peste 200 ani de inovație, Wienerberger a perfecționat continuu modalitatea de realizare a zidăriilor ceramice. Blocurile ceramice Porotherm reprezintă o combinație de materiale tradiționale și tehnologii moderne, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe. Utilizând tehnologii de ultimă oră și expertiza celor mai buni specialiști din domeniu, blocurile ceramice Porotherm reprezintă soluții actuale, cu specificații perfect adaptate la condițiile de mediu și climă, conform normelor de construcție ale țării noastre.

Sistemul inovativ de zidărie ceramică Porotherm Profi reprezintă cea mai modernă soluție pentru panouri înrămate la construcții în cadre sau/și pereți nestructurali (de compartimentare sau de închidere).

Acesta poate fi pus in opera cu ajutorul  uneia din cele doua solutii propuse

  • cu ajutorul spumei adezive Porotherm Profi Dryfix extra;
  • cu ajutorul mortarului Porotherm Profi în rost subțire.

Zideste mai rapid

Porotherm Profi Dryfix

Sistemul inovativ Porotherm Profi pus in opera cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra favorizeaza realizarea unei zidarii performante, cu pana la 50% mai rapid in comparatie cu zidaria clasica. Zidirea peretilor de caramida se face fara a utiliza apa, astfel nu exista timp de asteptare pentru uscarea zidariei, astfel ca a doua zi, peretele poate fi tencuit.

Datorita aplicarii usoare a mortarului Porotherm Profi in rost subtire, obtii o economie de timp de pana la 35%, fiind in acelasi timp o solutie care ofera locuintei climat sanatos si confort termic.

Zideste curat pana la -5°C

Porotherm Profi si spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra

Sistemul inovativ Porotherm Profi pus in opera cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra permite realizarea zidariei la temperaturi ambientale cuprinse intre -5°C și +35°C, prin urmare nu exista limite sau restrictii atunci cand iti doresti sa finalizezi proiectul intr-o perioada in care vremea nu  este cea mai prietenoasa.

Un santier curat si ordonat reflecta o buna organizare si o abordare profesionala a constructiei. Zidirea cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra elimina murdaria si timpul mare de executie, zgomotul malaxorului, un santier dezordonat, plin de apa, galeti si saci goi de mortar.

Bani economisiti cu până la 20%

Mai mult cu mai putin

Zidaria traditionala utilizeaza cca 23l de apa pe m2, la care se adauga costurile pentru saci, pungi sau unelte suplimentare, astfel ca sistemul inovativ Porotherm Profi reduce acest consum si vine in ajutorul tau.


In plus, timpul redus de punere in opera favorizeaza reducerea costurilor totale cu manopera de pe santier.

Porotherm Profi Dryfix Extra sau Porotherm Profi

Spuma adeziva sau mortar in strat subtire

Daca esti tentat sa crezi ca nu conteaza tipul blocurilor ceramice pe care le folosesti in proiectele tale, te asiguram ca lucrurile nu stau deloc asa. Constructia rapida inseamna automat mutarea intr-o casa noua mult mai repede. Imagineaza-ti acel sentiment de libertate deplina pe care ti-l ofera o casa construita conform ideilor si dorintelor tale, unde visele ti se transforma in realitate.

Descopera avantajele sistemului inovativ de zidarie Porotherm Profi pus in opera cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix extra sau cu mortarul Porotherm Profi in rost subtire si bucura-te de inovatia Wienerberger!

Poster for roadshow campaign / Poster caravana inovatiei

Echipa Wienerberger iti sta la dispozitie daca doresti sa afli informatii suplimentare 

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.