RO_MKT_TON_TER_Greenfield 1

Caramida Aparenta Terca - Sase Pasi Pentru o Amenajare Interioara Remarcabila

Tendintele in design interior ne aduc cate ceva nou in fiecare an, iar in prezent ne bucuram de o varietate larga de optiuni interesante care ofera sarm, personalitate si prospetime interiorului casei. Alegerea acestora difera in functie de preferintele personale, gustul, dar si de elementele deja existente, care pot fi combinate sau rearanjate astfel incat aspectul general sa capete un aer aparte.

Zilele calde care urmeaza reprezinta momentul ideal pentru a-ti redecora casa. Inspira-te si intampina primavara cu un nou design pentru casa ta!

Descoperă în acest articol cum poate un perete imbracat in caramizile aparente Terca sa ofere un aspect atat elegant, cat si modern unei incaperi simple.

Amenajarea unui perete din aceasta camera folosind caramida aparenta Terca Rustica Oud Leerne a reprezentat elementul principal de design in proiectul de amenajare interioară al unui apartament din cartierul Greenfield, Bucuresti. Formele usor asimetrice si combinatia de culori neutre ale caramizilor ofera un aspect natural peretelui. Versatilitatea caramizii permite combinarea cu elemente sau piese de mobilier apartinand stilurilor clasice, industriale si moderne.

Gandeste-te la sentimentul de liniste al unei seri de vineri in acest living. Culorile neutre, umbrele si efectul de profunzime oferite de structura caramizii aparente dau un placut sentiment de intimitate si siguranta. Toate aceste elemente imbinate contribuie la starea de liniste si la sentimentul unic de a fi acasa. 

In afara de aspectul vizual impresionant pe care aceasta caramida o ofera incaperii, alte beneficii sunt:

  • intretinerea usoara - caramizile aparente Terca isi pastreaza culorile vii, odata cu trecerea timpului.
  • peretii "respira" - evitand astfel aparitia mucegaiului
  • durabilitatea - rezista in timp fara a necesita interventii sau intretinere speciala 

Avand toate uneltele si instructiunile la dispozitie, poti sa iti amenajezi locuinta chiar tu. In video-ul de mai jos ti-am pregatit informatiile necesare despre procesul de punere in opera a placajului ceramic Terca. Daca urmezi cei sase pasi cu atentie, rezultatul va fi un perete din caramida aparenta surprinzator, care va atrage toate privirile musafirilor.

 

In plus, specialistii Wienerberger sunt alaturi de tine cu sfaturi, consultanta tehnica specializata si calcul al necesarului de materiale inca din faza de planificare a amenajarii, pe toata durata proiectului.

Te invitam sa descoperi aici portofoliul de caramida aparenta si placaj ceramic Terca si sa o alegi pe cea care ti se potriveste!

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.