Reference photo new construction single family in Borgloon

TERCA – Varietate de nuante si texturi

Un element frecvent utilizat in proiectele de renovare sau constructie noua este caramida aparenta, fiind un material de constructii ce implineste atat rol estetic, cat si functional, reprezentand astfel un avantaj major atunci cand vine vorba despre aspectul si protectia casei tale deopotriva.

Versatilitate

La interior sau la exterior

Caramida aparenta si placajul ceramic klinker Terca reprezinta o alternativa foarte buna la metodele clasice de finisare a unei constructii, fiind materiale ce ofera o multitudine de posibilitati pentru realizarea unor efecte arhitecturale unice. Produsele pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior, punand in evidenta suprafete precum:

  •  fatade
  • ziduri exterioare
  • pereti interiori
  • arcade
  • seminee
  • garduri
  • socluri

Posibilitati infinite de design

12 colectii si 118 culori

Caramizile aparente si placajul ceramic klinker Terca sunt disponibile in 12 colectii ce includ 118 culori impresionante de la clasicele maro si rosu, la culori luminoase de alb si bej, pana la nuante moderne de gri sau negru si o multitudine de finisaje si formate. Puse in opera atat la interior, cat si la exterior, acestea au rolul de a seduce ochiul privitorului prin posibilitatile infinite de a reinventa orice spatiu intr-un mod spectaculos.

Pentru un design cu adevarat aparte, Terca pune la dispozitie un portofoliu vast ce cuprinde o gama variata de formate. Astfel exista cărămizi aparente, placaj ceramic klinker, colțare ceramice klinker precum și long bricks si long slips, produse ce permit o multitudine de moduri de tesere, contribuind la conturarea si accentuarea unui aspect personalizat, cu totul remarcabil.

Indiferent de stilul pe care il alegi, clasic, modern sau rustic, de la robust, dar rafinat - Albius Iluzo - pana la minimalist si modern - Iluzo Zwart sau Ombra, portofoliul Terca propune numeroase produse potrivite tot atator idei de amenajare.

Un alt avantaj important in favoarea utilizarii Terca in amenajarea locuintei tale il constituie portofoliul complet care propune utilizarea de materiale complementare necesare unei instalari usoare: chit de rosturi, adezivi si mortare. Acestea vin in completarea caramizii aparente si placajului ceramic klinker Terca pentru punerea in opera rapida, intr-un mod profesionist si sigur.

Fiind un material versatil si usor de pus in opera datorita posibilitatilor de combinare a produselor, modalitatile de amenajare devin infinite.

Terca in designul interior

Adaptabil oricarui decor

Caramida aparenta si placajul ceramic klinker Terca au ca principal beneficiu versatilitatea, adaptandu-se cu usurinta in decoruri diverse, datorita varietatii de nuante, tonuri dar si texturi.

Colectiile disponibile ofera o modalitate cu totul actuala de amenajare interioara, contribuind la realizarea unei atmosfere inedite prin placarea unui singur perete sau a unui element de accent si sunt potrivite oricarui tip de incapere. Mai mult decat atat, aceste produse beneficiaza de durabilitate si reprezinta un element de design ce nu se va demoda in timp.

Terca in designul exterior

Personalitate aparte

Pentru a pune in valoare exteriorul unei cladiri, fie ca ne gandim la locuinte private, cladiri de birouri, proiecte de reabilitare, caramizile aparente si placajele ceramice klinker Terca reprezinta solutia optima ce ofera o personalitate aparte, fara a necesita intretinere sau reparatii.

Tema principala este confortul, eficienta si estetica! 

Descopera portofoliul vast de caramida aparenta si placaj ceramic kliner Terca ce iti pune la dispozitie o varietate de culori si texturi potrivite pentru locuinta ta: https://www.wienerberger.ro/produse/fatada-terca/fatada-terca.html

Art House, Moscow, Terca Bockhorn, brick

Echipa de consultanti Wienerberger

te ajuta sa calculezi necesarul de materiale pentru amenajarea ta cu Terca si 

iti ofera consultanta pe tot parcursul procesului de achizitie, montaj si 

ulterior cu sfaturi si indicatii practice, ori de cate ori ai nevoie. 

Apeleaza cu incredere la specialistii nostri pe care ii gasesti

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.