Tondach Makedo

TONDACH MAKEDO

Calitatea tiglei de acoperis vine la pachet cu un design remarcabil

Printr-un permanent proces de inovare, imbinand traditia cu materiile prime naturale, TONDACH, brandul Wienerberger pentru tigla ceramica a lansat Tondach Makedo, inspirat de forma clasica a tiglelor traditionale folosite in trecut pentru acoperirea invelitorilor. Fie ca vorbim despre constructii noi, lucrari de renovare sau de restaurare, formatul noii tigle ceramice TONDACH Makedo reprezinta alegerea perfecta atat pentru constructii traditionale, cat si pentru cele moderne. 

Noul model de tigla ceramica Makedo intregeste gama Tondach Clasic, fiind potrivit acoperisurilor cu pante incepand de la 15 grade, conferind o structura pitoreasca si armonioasa suprafetei invelitorii. Cele doua canale centrale verticale faciliteaza directionarea optima a apei pluviale pe suprafata invelitorii catre streasina.

Tigla ceramica MAKEDO ofera posibilitati cromatice ce aduc acoperisului armonie cu un design traditional. Mai mult, formatul mediu de 43,5 x 25,5 cm si prezenta falturilor longitudinale si transversale faciliteaza montajul, reducand timpul total destinat executiei sistemului de invelitoare.

Tigla ceramica Tondach Makedo indeplineste, asadar, toate premisele, pentru a imbina cu succes calitatea ridicata, longevitatea si rentabilitatea sporita cu un design deosebit de atragator. 

Tondach Makedo, natur
Tondach Makedo

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.