RO_MK_TON_Vintage_2000x1250

Tondach Vintage

Tigla ceramica pentru acoperisuri cu personalitate

Gama Tondach Traditional isi imbogateste oferta cu un nou model de tigla ceramica tip solzi cu taietura dreapta in trei dimensiuni. Specialistii Tondach au dezvoltat noua tigla ceramica Tondach Vintage intr-o estetica autentica, naturala ce ofera un design unic acoperisului sau fatadei.

Noul model de tigla ceramica a fost special conceput pentru a seta noi trenduri in realizarea acoperisurilor ceramice si a fatadelor in culori deosebite, cu aspect rugos, deschizand calea spre un nou mod de a construi – inovativ si cu personalitate

Acoperis cu aspect vintage

Datorita aspectului rugos

Paleta versatila de culori si formatul in 3 dimensiuni creeaza efecte dinamice si jocuri cromatice interesante in suprafata. Toate acestea sunt argumente care incurajeaza arhitectii, constructorii si specialistii industriei sa considere tigla ceramica Tondach Vintage un produs inovator ce raspunde cu succes tendintelor actuale, care se indreapta catre stilul vintage sau shabby chic.

Acoperisul Tondach Vintage

Cartea de vizita a casei tale

Atunci cand vorbim despre stilul arhitectural al unei cladiri, culoarea, formatul si tipul de montaj al acoperisului dicteaza aspectul general si transforma constructia intr-un “tot” coerent. Acoperisul casei tale indeplineste cerinte esentiale functionale si de rezistenta, dar trebuie sa iti reflecte, in acelasi timp, stilul de viata si personalitatea.

Tondach Vintage permite realizarea unui design autentic prin combinarea diverselor culori si formate disponibile. Jocul special de culori este obtinut printr-un proces special de angobare si ofera fiecarei tigle un aspect unic.

Revitalizeaza aspectul casei!

Design special, atat pentru acoperis, cat si pentru fatada

In cazul cladirilor deja existente, la un moment dat, este necesara o schimbare. Provocarea in aceasta situatie este de a imbina armonios constructiile traditionale cu abordarile ahitecturale moderne pentru a crea un concept coerent si un design unitar. Tigla ceramica Tondach Vintage are o contributie deosebit de valoroasa in aceste cazuri datorita amestecului de culori si suprafetei cu aspect rugos, caracteristici care o fac extrem de pretabila in proiecte cu design special atat pentru acoperis, cat si pentru fatada.

Campioana longevitatii

Rezistenta de pana la 150 ani

Tigla ceramica Tondach Vintage castiga detasat in competitia durabilitatii datorita amestecului de materiale naturale si a procesului inovativ de fabricatie. Nicio alta tigla nu poate rezista influentelor factorilor externi pentru o perioada atat de indelungata: pana la 150 de ani. Nenumarate acoperisuri ale cladirilor istorice ofera dovezi impresionante in acest sens.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.