Children playing with miniature bricks and plastic building blocks

Produsele ceramice - elemente necesare ale unui spatiu de locuit sustenabil

 

Petrecem din ce in ce mai mult timp in interiorul unui spatiu inchis, fie el destinat locuirii sau nu. Este firesc sa ne intereseze modul in care mediul in care locuim influenteaza calitatea vietii, inclusiv prin prisma materialelor din care este construit.

Zidaria din caramida si acoperisul cu tigla caramica sunt elemente importante al unei case. Prin utilizarea argilei arse la temperaturi ridicate, se asigura nu doar un mediu prietenos cu natura, dar si durabilitate in timp pentru casa ta. Utilizarea tehnologiilor de ultima generatie in procesul de productie este garantia ca produsul final este potrivit proiectelor arhitectonice moderne, sunt performante energetic si sustenabile.

Blocurile ceramice de la Wienerberger ofera solutia potrivita pentru o casa facuta sa dureze. Pentru ca suntem atenti cu mediul inconjurator, in fabricile Wienerberger (Gura Ocnitei, Sibiu, Tritenii de Jos si Buzau) se acorda o atentie ridicata a imbunatatirii performantei energetice.

Un rezultat notabil este scaderea cu cca 27% a consumului specific cumulat de energie in ultimii 6 ani, fiind in acest moment sub consumurile energetice recomandate de catre BAT-ul ceramic (BAT este un document de referinta al Comunitatii Europene ce face parte din IED 2010/75/EU – directiva europeana privind emisiile industriale pe teritoriul Uniunii Europene).

Certificarea ISO 14001:2004 confirma preocuparea principala a companiei noastre de a reduce consumul energetic. Wienerberger asigura astfel o dezvoltare sustenabila a proceselor de productie si actioneaza pentru protectia mediului inconjurator.

 

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.