Tablet computer and hands at blueprint

De la idee la proiect de casa cu specialistii potriviti

 

Sa angajezi specialistii potriviti pentru cosntructia casei tale nu inseamna doar sa ai o casa care va arata bine ci sa ai o casa sustenabila in timp.

Lucrul cu un arhitect te scuteste de foarte multe detalii tehnice si probleme care pot aparea de-a lungul construirii unei case. Daca in prima faza, pe foaie pare ca economisesti bani daca lucrezi direct cu un constructor, lucrurile stau exact invers. Un arhitect iti va economisi foarte multi bani prin cunostintele sale.

Cand proiecteaza o casa, arhitectul ia in considerare toate aspectele - orientarea in teren, circulatia oamenilor in acel spatiu, eficienta energetica si sustenabilitatea, mobilarea, costul si multe alte detalii. Astfel specialistul ales iti va economisi din investitii pentru ca este foarte bine informat in legatura cu furnizorii de materiale.

Tot arhitectul te poate ajuta si cu planurile, diagramele, analizele, studiile si rapoartele necesare pentru incadrarea proiectului tau de casa in Planul Urbanistic Zonal. Detaliile si drumurile necesare intocmirii acestor documente obligatorii nu sunt ceva cu care ar trebui sa iti ocupi timpul personal. Specialistul in ahitectura este obisnuit sa administreze relatia cu autoritatile si este familiarizat cu procedurile, fapt ce va face tot procesul mult mai rapid.

Viziunea pe care o ai asupra casei tale poate prinde contur in viata reala cu ajutorul unei echipe de constructii care sa respecte proiectul arhitectural si sa poata executa o punere in opera de calitate.

Vezi mai jos care sunt recomandarile inginerului constructor Gelu Malureanu privind alegerea materialelor de constructie.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.