graphic photo of termoplus brick

Porotherm 36.5 TermoPlus - caramida cu vata minerala

 

Inovatie pentru constructii, la cel mai inalt nivel!

Wienerberger aduce pe piata din Romania o solutie inovatoare pentru constructii de calitate inalta, Porotherm 36,5 TermoPlus, bloc ceramic cu vată minerala bazaltica, realizat din materiale 100% naturale. Performanta termica exceptionala vine sa completeze confortul cautat in locuinte sau birouri, pentru ca acestea nu mai necesita sistem de termoizolatie suplimentar.

Indiferent de anotimp si de conditiile climatice, acest sistem inovativ asigura mentinerea temperaturii optime si a calitatii aerului in incapere, blocurile ceramice fiind 100% naturale, realizate din argila si insertii de vata minerala, din roca vulcanica. 

Si de data aceasta tehnologia aplicata de Wienerberger solutiilor si produselor sale contribuie la crearea unui climat sanatos si confortabil in camine sau spatii de lucru. Blocurile ceramice cu insertii de vata minerala bazaltica reprezinta o combinatie de materiale traditionale si tehnologii de ultima generatie, solutia finala fiind rezultatul  experientei si inovatiei Wienerberger de aproape 200 de ani.

Pe langa beneficiile aduse mai multor generatii care se bucura de spatiile de locuire sau de lucru, sistemul de zidarie realizat cu blocul ceramic slefuit impreuna cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix sau mortarul in rost subtire vine si in sprijinul constructorilor care pot executa lucrarile mult mai rapid si la temperaturi scazute de pana la -5℃ (in cazul utilizarii spumei adezive).

Printre alte avantaje importante se numara proprietatile excelente de izolare fonica si protectia impotriva focului, blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus  fiind incadrate la cea mai buna clasa  de reactie la foc, clasa A1 (material incombustibil).

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.