Architects in their office

Cariera la Wienerberger

Esti interesat de un loc de munca la Wienerberger?

 

Grupul Wienerberger in Romania are in acest moment peste 500 de angajati si ne dorim sa devenim mai multi si mai buni!

Alatura-te echipei noastre daca ti se potriveste una dintre pozitiile de mai jos. Daca ai aptitudinile necesare pentru a te alatura echipei noastre, te rugam sa trimiti CV-ul, in atentia doamnei Laura Simion, Manager Resurse Umane, la adresa de e-mail: cariere@wienerberger.com sau contacteaza-ne direct prin intermediul formularului de mai jos.

Vezi aici pozitiile deschise in cadrul companiei noastre!

 

Datele personale furnizate de tine, inclusiv datele personale din documentele atasate vor fi utilizate si stocate de catre Wienerberger S.R.L. si Tondach Romania S.R.L. in scopul prelucrarii solicitarii tale si pentru a te contacta daca sunt necesare informatii aditionale sau daca sunt disponibile noi posibilitati de cariera pentru tine.

Datele tale vor fi tratate ca fiind confidentiale. Acordul tau poate fi retras in orice moment printr-o solicitare la office.romania@wienerberger.com. Legalitatea prelucrarii datelor tale inainte de retragerea consimtamantului ramane neafectata. Pentru toate detaliile referitoare la stocarea, prelucrarea si stergerea datelor, precum si drepturile tale privind utilizarea datelor personale, te rugam sa consulti sectiunea "Termeni si Conditii" disponibila la adresa urmatoare: informare privind prelucrarea cu caracter personal.