Architects in their office

Cariera la Wienerberger

Esti interesat de un loc de munca la Wienerberger?

 

Grupul Wienerberger in Romania are in acest moment peste 500 de angajati si ne dorim sa devenim mai multi si mai buni!

Daca ai aptitudinile necesare pentru a te alatura echipei noastre, te rugam sa trimiti CV-ul, in atentia doamnei Lavinia Raducu, Manager Resurse Umane, la adresa de e-mail: cariere@wienerberger.com.

Datele personale furnizate de tine, inclusiv datele personale din documentele atasate vor fi utilizate si stocate de catre Wienerberger S.R.L. si Tondach Romania S.R.L. in scopul prelucrarii solicitarii tale si pentru a te contacta daca sunt necesare informatii aditionale sau daca sunt disponibile noi posibilitati de cariera pentru tine.

Datele tale vor fi tratate ca fiind confidentiale. Acordul tau poate fi retras in orice moment printr-o solicitare la office.romania@wienerberger.com. Legalitatea prelucrarii datelor tale inainte de retragerea consimtamantului ramane neafectata. Pentru toate detaliile referitoare la stocarea, prelucrarea si stergerea datelor, precum si drepturile tale privind utilizarea datelor personale, te rugam sa consulti sectiunea "Termeni si Conditii" disponibila la adresa urmatoare: informare privind prelucrarea cu caracter personal.

 

Promotii

Descopera promotiile active.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.