Architects in their office

Cariera la Wienerberger

Esti interesat de un loc de munca la Wienerberger?

Daca ai aptitudinile necesare pentru a te alatura echipei noastre, te rugam sa trimiti CV-ul, in atentia doamnei Laura Simion, Manager Resurse Umane la adresa de e-mail: cariere@wienerberger.com

Datele personale furnizate de tine, inclusiv datele personale din documentele atasate vor fi utilizate si stocate de catre Wienerberger S.R.L. si Tondach Romania S.R.L. in scopul prelucrarii solicitarii tale si pentru a te contacta daca sunt necesare informatii aditionale sau daca sunt disponibile noi posibilitati de cariera pentru tine.

Datele tale vor fi tratate ca fiind confidentiale. Acordul tau poate fi retras in orice moment printr-o solicitare la office.romania@wienerberger.com. Legalitatea prelucrarii datelor tale inainte de retragerea consimtamantului ramane neafectata. Pentru toate detaliile referitoare la stocarea, prelucrarea si stergerea datelor, precum si drepturile tale privind utilizarea datelor personale, te rugam sa consulti sectiunea "Termeni si Conditii" disponibila la adresa urmatoare: informare privind prelucrarea cu caracter personal.

 

  • Urmareste in continuare acest site pentru a vedea pozitiile deschise in cadrul companiei noastre.
 0078

Vrei sa fii colegul nostru?

Trimite-ne candidatura ta in formularul de mai jos si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.Datele dvs. vor fi tratate ca fiind confidentiale. Acordul dvs. poate fi retras in orice moment printr-o solicitare la office.romania@wienerberger.com . Legalitatea prelucrarii datelor dvs. inainte de retragerea consimtamantului ramane neafectata. Pentru toate detaliile referitoare la stocarea, prelucrarea si stergerea datelor, precum si drepturile dvs, privind utilizarea datelor personale, consultati Termeni si Conditii disponibili la adresa urmatoare: informare privind prelucrarea cu caracter personal.