New Administration Building Textilverband Munster; Brick Award 2020 Category "Building Outside The Box"; Architects: behet bondzio lin architekten GbmH; Photo:  Thomas Wrede VG Bild-Kunst Bonn

Proiecte inscrise in Romania

Brick Award 22

CREATIVITATE – acesta este cuvantul care descrie perfect perioada de inscriere la editia Brick Award 22 desfasurata in perioada 11 ianuarie – 8 aprilie.

Dupa succesul inregistrat in editia 20, anul acesta, Romania inscrie in competitie 21 proiecte spectaculoase, numar record pentru tara noastra de la lansarea concursului international Brick Award in anul 2004.

Wienerberger AG pune in centrul atentiei materialele ceramice, aceste elemente arhitecturale moderne, inovative si durabile, oferind arhitectilor si designerilor din intreaga lume ocazia de a promova proiecte remarcabile.

Desi competitia este organizata de Wienerberger AG, aceasta are un caracter independent. Astfel, utilizarea produselor Wienerberger nu este un factor relevant pentru inscrierea proiectelor. Designul inovativ, conceptul architectural promovat, estetica, sustenabilitatea si eficienta energetica fac obiectul criteriilor de selectie a proiectelor nominalizate.

Premiile Brick Award 22 vor fi acordate in baza a cinci categorii de concurs: Rezidential unifamilial, Rezidential multifamilial, Cladiri publice – spatii de birouri, Cladiri publice cu scop educativ, cultural, pentru sanatate sau proiecte de infrastructura si Solutii speciale. Ultima categorie urmareste punerea in opera a conceptelor arhitecturale inovative de integrare a materialelor ceramice, utilizarea noilor tehnologii in constructie, zidarie speciala, utilizarea produselor ceramice personalizate si ornamentarea.

Toate informatiile despre BRICK AWARD 22 sunt disponibile AICI.

Un juriu format din specialisti in domeniu va analiza proiectele inscrise, urmand ca, din aceasta toamna, sa aflam care sunt cele 50 de proiecte nominalizate pentru a castiga marele premiu, in cele 5 categorii.

Te invitam sa decoperi cele 21 de proiecte spectaculoase inscrise de arhitecti romani!

Cladiri publice cu scop educativ, cultural, pentru sanatate sau proiecte de infrastructura
Fresco Artigianale Brick Award 22 Solutii Speciale
© Wienerberger Romania
© Wienerberger Romania
Solutii speciale

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.