Building professionals talking at construction site next to foil wrapped pallette of brick blocks. > There is another version of this image available with another worker in the background

Caramida pentru casa ta reprezinta doar 5% din costul investitiei

Fiecare familie are propria viziune asupra casei in care doreste sa locuiasca. Tocmai pentru ca suntem atenti la nevoile tale, intelegem ca procesul de constructie al unei case este unul anevoios, presarat cu provocari, insa in final conteaza confortul tau si al familiei tale.

Inca de la inceputul constructiei iti recomandam ca familia ta sa fie consultata si indrumata de un arhitect si inginer proiectant alaturi de care se vor stabili toate directiile proiectului: de la achizitia terenului, la planurile arhitecturale si alegerea materialelor de constructie. In calitate de specialisti producatori de materiale de constructii, recomandam caramida si tigla ceramica deoarece sunt produse naturale, prietenoase cu mediul si durabile in timp.

Blocurile ceramice iti ofera o performanta termica superioara, ceea ce inseamna mai putine pierderi de energie si, implicit, costuri mai mici la facturile lunare de utilitati. Astfel tu si familia ta va puteti bucura impreuna de banii economisiti. In plus, acest material ofera rezistanta in timp si performanta energetica, astfel incat nepotii si copiii tai sa se bucure de confortul unui camin primitor.

Mai mult, caramida este un material de constructie accesibil ca pret, contrar perceptiei generale. Cand alegi acest material pentru constructia casei, decizi pentru aproximativ 5% din costul total al investitiei. Pentru ca tot ce facem se reflecta in grija pentru fiecare decizie importanta pe care o iei pentru caminul si familia ta.

Daca ai intrebari suplimentare specialistii nostri sunt doar la un click distanta.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.