white house in brasov, tondach cedonia tiles

Renovare acoperis casa cu istorie - Brasov

“Casa alba”, cu o arhitectura in stil brancovenesc, apare impozanta in peisajul incarcat de istorie al Brasovului. Alegerea tiglei ceramice Tondach pentru renovarea acoperisului casei unei familii de arhitecti, a venit ca o alegere fireasca si potrivita pentru aceasta casa plina de istorie. Vechea tigla, din perioada bunicilor, a trebuit inlocuita. Realegerea tiglei ceramice Tondach pentru renovarea acoperisului s-a datorat longevitatii pe care a avut-o tigla anterioara care avea inscriptionat logo-ul Tondach.

Renovarea acoperisului acestei superbe case s-a realizat cu tigla ceramica Tondach Solzi Cedonia, culoarea natural, completata de accesoriile potrivite pentru conditiile meteo din zona.

Multiplele avantaje ale tiglei ceramice Tondach au contat pentru familia care locuieste sub acest acoperis, care s-a uitat la aspecte precum: suprafata neteda ce impiedica depunerea impuritatilor, rezistenta la diferentele de temperatura, consum optim de energie pentru incalzirea/racirea locuintei. In plus, a contat faptul ca materialul din care este realizata tigla ceramica este un material natural ce ofera un climat placut la interior, indiferent de anotimp.

Renovarea acoperisului pentru “Casa alba” cu tigla ceramica Tondach Solzi Cedonia natural s-a finalizat cu un nou acoperis, cu suprafete curbe, cu un aspect elegant ce reflecta personalitatea proprietarilor.

Informatii despre proiect:

  • Architect: Ramona si Vlad Slavic
  • Oras: Brasov
  • An renovare: 2015

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.