Proiect referinta Tondach casa Zalau / Reference project Tondach Zalau house

Renovare acoperis casa individuala - Zalau

Acoperisul casei este foarte important pentru confortul tau si al familiei tale. El este cel care protejeaza casa de toate intemperiile (ploaie, zapada, caldura, frig, etc.) care apar peste ani, iar deteriorarea lui poate provoca neplaceri intregii familii.

Renovarea acoperisului iti poate da multe batai de cap, de care poti scapa daca ai langa tine specialistii potriviti si daca alegi cele mai bune solutii pe termen lung pentru casa ta.

Domnul Terhes Dragotin, proprietarul unei case individuale din Zalau, la renovarea acoperisului casei sale a ales sa utilizeze tigla ceramica Tondach. Serviciile de consultanta tehnica oferita de specialistii Wienerberger, informatiile detaliate puse la dispozitie in procesul de documentare si suportul pentru accesorizarea corespunzatoare a acoperisului, au contat in decizia proprietarului privind tigla ceramica potrivita pentru renovare.

Tondach Tango Plus, culoarea maro aramiu cu finisaj satinat, aleasa de proprietar pentru renovarea locuintei proprii, asigura o protectie multipla a suprafetei tiglei si ofera rezistenta impotriva conditiilor extreme de mediu, cu protectie indelungata a culorii. Alegand accesoriile potrivite pentru renovarea acoperisului ceramic, proprietarul s-a asigurat de faptul ca acoperisul casei sale nu va mai avea de suferit ani de zile. 

Atunci cand alegi produse de calitate, in final alegi sa cresti calitatea locuirii pentru tine si familia ta.

Vezi mai jos video cu declaratiile proprietarului si imagini cu constructia!

Informatii despre proiect:

  • Oras: Turda
  • An renovare: 2018

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.