Brasov duplex aerial photo, tondach

Casa rezidentiala tip duplex - Brasov

O constructie noua cu locuinte duplex a fost realizata in zona orasului Brasov, totul pornind ca un proiect propus de un dezvoltator ambitios.

Acesta a decis ca in cadrul ansamblului rezidential era nevoie de mai multe case construite cu tigla ceramica, care sa reflecte personalitatea proprietarilor. Era nevoie de mai mult confort, de produse naturale, locuinte in armonie cu natura si peisajele din jur. In arhitectura casei, pentru ferestre si balcoane s-a folosit lemnul, iar la interioare s-au adaugat lambriuri pentru crearea unei atmosfere, ca “acasa”.  Toate aceste elemente au fost gandite in culori calde pentru ca, in final, sa fie completate de acoperisul realizat cu tigla ceramica Tondach Solzi maro cu finisaj satinat.

Tigla ceramica Tondach Solzi reflecta o frumusete clasica, simpla si discreta. Finisajul satinat reprezinta un strat natural pe baza de argila arsa, inglobat prin ardere in structura tiglei, utilizat pentru obtinerea gamei variate de culori a produselor, dar si pentru imbunatatirea comportarii in timp a acestora si a rezistentei la conditiile meteo. Textura satinata, obtinuta prin procesul de angobare, implica integrarea culorii in structura tiglei ceramice, reducand riscul degradarii in timp a aspectului produsului. De asemenea, suprafata tiglei devine extrem de rezistenta si neteda, contribuind la fenomenul de autocuratare a acoerisului ceramic.

Suprafetele duplexului se aliniaza intr-un concept architectural de exceptie, care sunt intregite de tigla ceramica de la Tondach – o alegere fireasca, care reflecta calitatea locuintelor durabile.

Informatii despre proiect:

  • Oras: Brasov
  • An constructie: 2016