Brasov duplex aerial photo, tondach

Casa rezidentiala tip duplex - Brasov

O constructie noua cu locuinte duplex a fost realizata in zona orasului Brasov, totul pornind ca un proiect propus de un dezvoltator ambitios.

Acesta a decis ca in cadrul ansamblului rezidential era nevoie de mai multe case construite cu tigla ceramica, care sa reflecte personalitatea proprietarilor. Era nevoie de mai mult confort, de produse naturale, locuinte in armonie cu natura si peisajele din jur. In arhitectura casei, pentru ferestre si balcoane s-a folosit lemn, iar la interioare s-au adaugat lambriuri pentru crearea unei atmosfere ca “acasa”.  Toate aceste elemente au fost gandite in culori calde pentru ca in final, sa fie completate de acoperisul realizat cu tigla ceramica Tondach Solzi in culoarea maro cu finisaj satinat.

Tigla ceramica Tondach Solzi reflecta frumusetea clasica, simpla si discreta. Finisajul satinat reprezinta un strat natural pe baza de argila arsa, inglobat prin ardere in structura tiglei, utilizat pentru obtinerea gamei variate de culori a produselor, dar si pentru imbunatatirea comportarii in timp a acestora si a rezistentei la conditiile meteo. Textura satinata, obtinuta prin procesul de angobare, implica integrarea culorii in structura tiglei ceramice, reducand riscul degradarii in timp a aspectului produsului. De asemenea, suprafata tiglei devine extrem de rezistenta si neteda, contribuind la fenomenul de autocuratare a acoperisului ceramic.

Suprafetele duplexului se aliniaza intr-un concept architectural de exceptie, care sunt intregite de tigla ceramica de la Tondach – o alegere fireasca, care reflecta calitatea locuintelor durabile.

Informatii despre proiect:

  • Oras: Brasov
  • An constructie: 2016

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.