Casa e4 nr 2 Buftea

Casa ceramica eficienta energetic - Buftea

Atunci cand construiesti o casa iei in considerare toate elementele implicate si cauti sa gasesti cele mai bune solutii care sa iti aduca confortul dorit, atat tie cat si familiei tale.

Casa ceramica eficienta energetic din Buftea este un proiect deosebit pentru Wienerberger, fiind a doua Casa e4 din Romania care respecta cele 4 principii: energie, economie, ecologie si emotie.

Plecand de la designul modern, in linii simple, viziunea arhitectului s-a imbinat cu cea a beneficiarului final, rezultand o constructie de calitate, la standardele actuale. Pentru constructia casei s-a luat decizia de a ridica zidaria cu ajutorul blocurilor ceramice Porotherm 30 STh, datorita calitatii de izolare termica sporita, iar pentru acoperis s-a optat pentru tigla ceramica Tondach Mediteran Plus, care completeaza frumusetea naturala a casei oferind in acelasi timp rezistenta in timp.

Putem spune ca rezultatul final este la nivelul asteptarilor familiei care acum se bucura de o casa eficienta energetic, cu un design modern si care le face viata mai frumoasa zi de zi.

Vezi AICI mai multe informatii despre casa e4 din Buftea si etapele intermediare ale ridicarii.

Informatii despre proiect:

  • Oras: Buftea
  • Ani constructie: 2017-2019

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.