House in Cluj, Tondach reference project / Casa Cluj, referinta Tondach, 2018

Locuinta rezidentiala - Cluj

O casa deosebita a fost construita in judetul Cluj de catre un proprietar interesat de un design modern in colaborare cu un arhitect, care a inteles exact dorintele si nevoile acestuia si a creat casa visurilor sale ca atare. 

Desi constructia casei, in prima etapa, nu a fost lipsita de diverse situatii neplacute pe santier, aceasta a fost ridicata in timp util si urmand in tocmai cerintele proprietarului atent la calitatea lucrarilor de executie.

Urmatoarea etapa extrem de importanta in constructie a reprezentat-o acoperisul. Criteriile principale avute in vedere au fost tipul si culoarea produsului, beneficiarul final dorindu-si o tigla plata, moderna, intr-o culoare clasica si naturala, dar totusi speciala. Luand in calcul calitatea, functionalitatea, estetica si pretul materialelor, alegerea produselor ceramice Tondach Figaro Deluxe a fost una naturala. 

Acum aceasta casa din Cluj este caminul unei familii pentru care emotia si sanatatea sunt cuvinte cheie, iar durabilitatea acoperisului este parte integrata dintr-un concept arhitectural modern si un climat interior placut.

Informatii despre proiect:

  • Oras: Cluj- Napoca
  • An constructie: 2015-2016

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.